Siófok  25.5  •  6.7 kn       

Keszthely  25.1  •  5 kn       

Balatonfüred  26.3  •  4.4 kn       

Balatonboglár  26.2  •  9.2 kn       

Orfű  26.8  •  2 kn       

Velencei-tó  27.9  •  6.1 kn       

Tiszafüred  27.1  •  4.8 kn       

Mályi-tó  24.6  •  3.9 kn       

2021. július 27., kedd

ROOSTER-MONAUTIX BYC Kupa - végeredmény

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

ROOSTER-MONAUTIX BYC Kupa - végeredmény

ROOSTER-MONAUTIX BYC Kupa - végeredmény

Az időjárás nem volt kegyes a Rooster-Monautix BYC Kupa rendezőihez és résztvevőihez, hiszen bár pénteken még nagyjából a tervek szerint történt minden, az Optimist hajóosztályban két, a többi hajóosztályban három futamot sikerült lebonyolítani, de a szombat és a vasárnap forgatókönyvét alaposan átírta a viharos szél.

A fiatal versenyzők biztonsága érdekében, a tervezett három futam helyett szombaton csak egyet sikerült megrendezni a hajóosztályoknak, vasárnapra pedig tovább erősödött a szél, így a parton maradtak a versenyzők. A nemzetközi versenyen a legkisebbeknél, az Optimist hajóosztályban Kis-Szölgyémi Soma (Kereked) nyert, Borda Levente (SVE) lett a második és Héder Benedek (SVE) zárt a harmadik helyen. A Laser Radial osztályban a papírforma érvényesült, hiszen a mind a négy futamot megnyerő, olimpiai kvótával rendelkező Érdi Mária (MVM SE) nyert, Sellei Bence (BYC) lett a második, Rédling Balázs (Procelero SE) végzett a harmadik helyen. A Laser Standard osztályban Zink Leon Miklós (BYC), Vöneky Ákos (BYC), Kakas Máté (KDSE), Laser 4.7-ben Nagy Bendegúz (BYC), Kristina Boja (Vitorlás Club Palic), Verebély Mátsás (SVE), míg az RS FEVA osztályban Fülöp Noel, Csikós Péter (BMFV SE); Gondos Gergő, Tósoky Dorottya (BMFV SE); Török Zsigmond, Péter László (VGYE) végzett a dobogós helyeken.

Felkerültek a hétvégi Hamisszalag Szilvássy Zoltán Emlékverseny eredményei Előző

Felkerültek a hétvégi Hamisszalag Szilvássy Zoltán Emlékverseny eredményei

Érdi Mária sikere a Balatonon! Következő

Érdi Mária sikere a Balatonon!