Siófok  14.4  •  19.8 kn       

Keszthely  15.9  •  18 kn       

Balatonfüred  14  •  19 kn       

Balatonboglár  14.4  •  17.8 kn       

Orfű  16  •  6 kn       

Velencei-tó  17.5  •  17.4 kn       

Tiszafüred  14.5  •  15.8 kn       

Mályi-tó  12.9  •  15.4 kn       

2024. március 28., csütörtök

Budapest Boat Show - az ország legnagyobb hajókiállítása

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Budapest Boat Show - az ország legnagyobb hajókiállítása

Budapest Boat Show - az ország legnagyobb hajókiállítása

Az Utazás kiállítás egyidejű rendezvénye ezúttal a Budapest Boat Show, mely Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye.

A kiállítás 2019 - ben 28. alkalommal vonultatja fel a teljes hazai vitorlás, motoros és elektromos hajókinálatot. 83 kiállító 110 hajótját mutatja a Hungexpo legmodernebb (G) pavilonjában, amely idén szinte teljesen hajókkal telik meg, így az F pavilonban a hajók mellett a kapcsolódó szolgáltatások, felszerelések, vízi sportok, és azok felszerelései lesznek megtalálhatók.

A Budapest Boat Show nagy hangsúlyt fektet az aktív és hajós turizmusra. Ennekfényében számos hajós utazással, hajóbérléssel, charterrel foglalkozó cég mutatja be kínálatát az érdeklődőknek. Hajózáshoz kapcsolódó felszerelések és szolgáltatások, valamint a vízi sportok eszközei is bemutatkoznak a színpadon, a Programszigeten és a Bemutató Medencében, ahol egész napos programokkal várják a látogatókat.

A Budapest Boat Show, ahogy minden évben, idén is meghírdette Újdonság pályázatát, amelynek győztesei - köztük a világ első sorozatgyártásra fejlesztett electrojetjét és egy mesterséges intelligenciával működő vitorlás műszercsodát - a kiállításon mutatják be az érdeklődőknek. A győztes hajókat és eszközöket, itt találják.

A kiállítás nagy hangsúlyt fektet a hazai vizek bemutatására, ennek érdekében 2019 - ben feléleszt egy korábbi hagyományt, és újra díszvendéget invitált a rendezvényre. Az első bemutatásra kerülőrégió a Fertő - tó lesz, mely a színpadi programok mellett saját standdal is várja az érdeklődőket, hogy bővebb információt nyújtson a tervezett jelentős méretű fejlesztéseikről, az utánpótlás nevelésről vagy a helyi vitorlás életről.

Az Aktív Magyarország standján állítják ki a Nyaralóhajózás Program és egyben Magyarország első nyaralóhajóját. A Nicols típusú, vezetői engedély nélkül vezethető hajó közvetlenül a franciaországi gyárból érkezik, és csütörtökön az A pavilon 209 - es standján mutatkozik be a hazai közönségnek. A kiállítás után ez a nyaralóhajó további 19 társával együtt 2020 - tól a Tisza - tavon, Felső - Tiszán és Bodrogon fogja kiszolgálni a nyaralni és hajózni vágyókat.

A Generali Kikötő Színpadon és a Bemutató Medencében ezúttal is számos program várja a látogatókat, köztük újdonságok, bemutatók, versenybeszámolók, kerekasztalbeszélgetések, filmvetítések, modellező bemutatók és tesztek.

A kiállítás startégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, fő támogatója a Generali Biztósító Zrt, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autó partnere pedig az Audi.

A kiállítás programjairól és a kiállítókról bővebben a 

http://boatshow.hu/hu/nyitolap

oldalon tájékozódhat.

Készpénzmentes fizetés a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

2019. január 1 - től a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont rendezvényei teljesen készpénzmentessé válnak. Az eddig részben bevezetett HelloPay "Cashless rendszer" felhasználási területe kibővül, így a helyszínen a pénztárakban vásárolt rendezvény belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával, vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók. A kiállítóknál továbbra is van mód készpénzes fizetésre.

Amennyiben az adott rendezvényre az online regisztráció során nem vásárolt előzetesen belépőjegyet, a helyszínen a pénztárakban kizárólag érintős bankkártyával, vagy HelloPay kártyával vásárolhatja meg! Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával, vagy nem hozta magával a rendezvényre ezen az oldalon informálódhat a HelloPay kártya használatáról:

http://boatshow.hu/hu/keszpenzmentes-fizetes

A NARKE Electrojet a 2019-es újdonság-pályázat nyertese! Előző

A NARKE Electrojet a 2019-es újdonság-pályázat nyertese!

Megjelent az Orfűi Vitorlázás! Következő

Megjelent az Orfűi Vitorlázás!