Siófok  •  10.5 kn       

Keszthely  3.9  •  2 kn       

Balatonfüred  5.2  •  5.2 kn       

Balatonboglár  5.2  •  9.6 kn       

Orfű  •  12 kn       

Velencei-tó  5.2  •  5.7 kn       

Tiszafüred  •  10.7 kn       

Mályi-tó  6.4  •  7.8 kn       

2024. április 18., csütörtök

Közeleg a finálé! VÁLTOZÁSOK A KIÍRÁSBAN!!!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Szeptember 8-án Balatonbogláron rendezik a Bahart Rehatta idei utolsó fordulóját. A versenysorozat végső megmérettetése nagy érdeklődésre tart számot.

Közeleg a finálé! VÁLTOZÁSOK A KIÍRÁSBAN!!!

Yardstick I értékelési csoportban, a Lábad-X jelentős előnnyel vezeti mind a túra, mind az összesített eredménylistát, szinte csak arra kell figyelniük, hogy az utolsó fordulóban ne süllyedjenek el. A túraversenyek összesítésében nyílt a második helyezés sorsa, a Helena és a Fortély nagyon közel vannak egymáshoz, mindössze 3 pont a különbség. A túra és pálya összevont értékelésben már sokkal kényelmesebb a Fortély helyzete, stabilnak látszik az ezüstérem. Ebben az értékelésben, a harmadik helyezésért lesz nagy csata a Bóbita és a Helena között.

Yardstick II-ben vezet a 6 pontos Triton, a 7 pontos St. Esther előtt. Jól jellemzi a kiélezett küzdelmüket, hogy a harmadik helyezett Bozos 39 ponttal követi őket. Nagy csata várható, Alsóörshöz hasonlóan, két olimpikon összecsapására készülünk, a St. Esther csapatát Czégai Péter irányítja, míg a Triton ismét Székely Antal kezében lesz. Szoros a bronzéremért vívott küzdelem is, hiszen az Onix 43 ponttal követi a Bozos-t.

Yardstick III-ban még bármi lehet, a dobogós helyezettek 9 ponton belül vannak és az 1-6 helyen is mindössze 16 pont a különbség. A Penny vezet a VIG és az Aquilla II előtt, de a 4-7 helyen állók is lő távon vannak.

Szeptember második hétvégéjén az izgalmak tetőfokra hágnak. Jön a mindent eldöntő utolsó verseny ahol eldől, hogy kik lesznek a versenysorozat bajnokai, kik végeznek a balatoni előnyszám versenyzés csúcsát jelentő BR sorozat dobogós helyezésein.

Fontos változások. Versenyzők figyelem! Változások a versenykiírásban!

A tervezett 2 nap helyett 1 nap alatt bonyolítjuk le a versenyt, így szeptember 8-án korábban lesz rajt és befutó!

Nevezés:

o   2018. szeptember 7-én, pénteken 18.00 és 21.00 óra között

o   2018. szeptember 8-án, szombaton 7.00 és 8.00 óra között

•         Kormányosi értekezlet: szombaton 7.30 órakor

•         Túraverseny rajt: 9.00 órakor

•         Túraverseny limitidő: 13.00 órakor

•         Pályaverseny rajt: 13.45, 13.50, 13.55 órakor

•         Pályaverseny limitidő: A limitidő csoportonként az első érvényesen befutó hajó befutási idejétől számított 30 perc.

•         Eurakvilo kupa rajt: 15.00 órakor

•         Eredményhirdetés: 18.00 – 20.00 óra között

Selfie Regatta a célegyenesben

Hamarosan eldől, ki nyeri a fődíjat, az egyhetes adriai vitorlázást, de szeptember 7. éjfélig még lehet szavazni a Selfie Regatta 4. fordulójának szelfijeire is.

A 3. futam nyertese a JuppiJé csapata, akik Balatonlellén vehették át nyereményeiket, a Bahart Regatta ajándékcsomagját, egyedi Selfie Regatta pólót a Yacht Charter Gurutól és Sprenger vitorláskesztyűket a Marina Yacht Sport Kft. - A vitorlázók boltja! felajánlásából. Gratulálunk nekik!

A díjkiosztón Borbély Ferenc társaságában akadémikusan kivitelezett, szabadkezes szelfit készítettünk a futamgyőztes csapattal.

Seychelle-szigetek 10% „Bahart Regatta” kedvezménnyel!

A Yacht Charter Guru a Bahart Regatta legutóbbi fordulójára felajánlott foglalási kedvezménye után, most újabb akcióval készült:

Az idei Bahart Regatta futamának minden versenyzője 10% extra kedvezményt kap téli Seychelle-szigeteki vitorlástúráink árából!

A hajó bérleti díjára vonatkozó kedvezmény a szabad helyek függvényében érvényesíthető, érvényes nevezéssel, és 2018. szeptember 15-ig történő jelentkezés esetén.

További információ Seychelle-szigeteki túráinkról az alábbi linken érhető el: https://yachtcharterguru.com/index.php/259-seychelle-szigetek-2018-tel#hirek

Versenykiírás: http://www.bahartregatta.hu/Versenykiiras

Nevezés: http://www.bahartregatta.hu/Nevezes

Felkerültek az Összevont cirkáló Flottabajnokság eredményei Előző

Felkerültek az Összevont cirkáló Flottabajnokság eredményei

Az Összevont cirkáló Flottabajnokság beszámolója Következő

Az Összevont cirkáló Flottabajnokság beszámolója