Siófok  18.3  •  2.2 kn       

Keszthely  12.9  •  0 kn       

Balatonfüred  18  •  3.5 kn       

Balatonboglár  18.3  •  1.3 kn       

Orfű  15  •  0 kn       

Velencei-tó  14.9  •  3.3 kn       

Tiszafüred  14.9  •  4 kn       

Mályi-tó  13.9  •  1.5 kn       

2023. június 02., péntek

VVSI Vadliba Kupa beszámoló

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

VVSI Vadliba Kupa beszámoló

VVSI Vadliba Kupa beszámoló

A Nádas Kupa Sorozat ötödik állomásaként most hétvégén Agárdon került megrendezésre a VVSI Vadliba Kupa, ahol 54 hajós optimisztes mezőny jött össze 8 klubból.

A Velencei-tavi Vízi Sport Iskola (VVSI) a versenyzői oldalon a kezdetektől részt vesz a Nádas Kupa sorozat versenyein, amely ideiévi aktuális ranglistáján az első hat helyezettből három a VVSI-s sportoló, és a női ranglistát is VVSI-s lány vezeti.  VVSI-s versenyzők kiemelkedő eredményei összhangban vannak a klub legendás nevelő hagyományaival. Említésre méltó, hogy többek között az olimpiai hajóosztályban közelmúltban VB arany éremet szerző Berecz Zsombor, és edzője Kelemen Tamás is a VVSI-ben nevelkedett, továbbá a VVSI fennállása óta összesen 34 optimsztes dobogós bajnoki helyezés ért el (lásd melléklet).    https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/yrQqGxgGEiIDnOmY/vvsi-vadliba-kupa-beszamolo-3C8NzU.xlsx

Idei évben VVSI a rendezői oldalon is bekapcsolódott a Nádas Kupa sorozatba, ahova versenyüket stílszerűen a VVSI versenyrendező motorosa a VADLIBA után nevezték el.

A versenyen végül szombati napon 4 sikeres futamot rendeztek, de a vasárnapi napon a viharos szél miatt nem került további futam megrendezésre (lásd melléklet eredmények).  A díjazás tekintetében az abszolút eredményeik alapján külön lett értékelve az OP narancs csoportos nem leigazolt versenyzők, az első éves, illetve kezdő OP zöld csoportos versenyzők; a másodéves OP fehér köszönhetően a szponzori díjfelajánlásoknak is (T-Systems, Rooster, Optiparts/HQOK, SkiOutlet). Valamennyi kezdő OP-s zöld és narancs csoportos oklevél díjazásban részesült.

A Nádas Kupa Sorozat célja, hogy elősegítse a kezdőbb szintű, utánpótláskorú résztvevők lépcsőzetes bekapcsolódását a vitorlásversenyzésbe, és a helyi régiónként szervezett kisversenyekkel hozzájáruljon a hazai klubbázisok szélesebb körű fejlődéséhez, valamint a természet szeretetére nevelje az ifjúságot.

A Nádas Kupa következő állomása az MVM Süllő Kupa lesz Balatonfüreden (a bajnokság későbbi helyszínén) szeptember 8-9-én.

Eredmények:

https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/yrQqGxgGEiIDnOmY/vvsi-vadliba-kupa-beszamolo-JWlPHb.xlsx

További részletek:  www.facebook.com/NadasCup

Felkerültek a hétvégi X. Compass Vitorlás napok eredményei Előző

Felkerültek a hétvégi X. Compass Vitorlás napok eredményei

Orfűi sikerek a X. Vitorlás Napokon! Következő

Orfűi sikerek a X. Vitorlás Napokon!