Siófok  3.3  •  4.7 kn       

Keszthely   •  2 kn       

Balatonfüred  2.9  •  3.5 kn       

Balatonboglár  2.9  •  3.8 kn       

Orfű  2.3  •  8.4 kn       

Velencei-tó  4.4  •  14.8 kn       

Tiszafüred  1.1  •  17.1 kn       

Mályi-tó  1.9  •  16.3 kn       

2022. január 20., csütörtök

Lellén folytatódik!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Balatonlellén folytatódik a Bahart Regatta idei sorozata a negyedik fordulóval. A lellei futamok mindig nagyon népszerűek, hiszen a nyári szabadságok időszakában, a Balaton centrumában, hálás dolog versenyt rendezni.

Lellén folytatódik!

A negyedik fordulóra kialakultak az erőviszonyok, a Lábad-X nagyon vezet – 9 ponttal a 23 pontos Fortély előtt – a yardstick I-ben, de még az ő helyezésük sem bombabiztos, a további dobogós helyek pedig nagy szórásban változhatnak. Lőtávolban van a Bóbita és a Helena is. Yardstick II-ben sokkal szorosabb az állás, a Triton 9 ponttal vezet a 10 pontos St. Esther előtt és még a 28 pontos Onix is okozhat meglepetést. Yardstick III-ban holtverseny van az élen a 32-32 pontos Penny és Vagány között. Őket 43 ponttal a Szökevény követi.

Az első három fordulóban közel 200 nevezés történt a Bahart Regatta sorozatban, szinte biztos, hogy a lellei fordulóval ez a szám növekedni fog és mind a három előnyszám értékelési csoportban nő a versenyzők száma. A lellei túrafutam, a Szemes – Révfülöp – Boglár háromszögben lesz, míg a vasárnapi pályafutam a szokásos up & down pályán, a Balatonlelle előtti vízterületen.

A negyedik fordulóra nevezni a http://www.bahartregatta.hu/Nevezes a versenysorozat hivatalos oldalán lehet, ahol a http://www.bahartregatta.hu/Versenykiiras kiírás és a versenyutasítás is elérhető.

Hétvégén van a Nyári Földvári Regatták utolsó fordulója Előző

Hétvégén van a Nyári Földvári Regatták utolsó fordulója

Tíz éves az orfűi Vitorlás Napok! Következő

Tíz éves az orfűi Vitorlás Napok!