Siófok  •  7.7 kn       

Keszthely  -3.1  •  4 kn       

Balatonfüred  0.7  •  8.2 kn       

Balatonboglár  -2.9  •  8.7 kn       

Orfű  -2  •  3 kn       

Velencei-tó  -1.5  •  5.3 kn       

Tiszafüred  -0.1  •  5 kn       

Mályi-tó  -0.7  •  1.7 kn       

2023. december 04., hétfő

Mihálkovics Kupa - Jeep Compass Nagydíj 2018

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Mihálkovics Kupa - Jeep Compass Nagydíj 2018

Mihálkovics Kupa - Jeep Compass Nagydíj 2018

KEDVES VERSENYZŐK!

Mint arról már korábban értesülhettetek, 2018-ban is megrendezésre kerül a Mihálkovics Kupa. A hagyományok tisztelete mellett, megújult szervező csapattal egy igazán színvonalas versenyt szeretnénk rendezni a Nagyhajó- soknak. Névadó támogatónk, a Jeep Magyarország és a többi szponzorunk jóvoltából megvalósulni látszik egy színvonalas esemény, ami nem csak a vízen, hanem a vízparton is élményt és tartalmas szórakozást kínál. A szombati versenynap után a kikötőben elhelyezett rendezvénysátorban folytatódnak a programok! Svédasztalos vacsorával, zenés esti bulival várunk benneteket. Vasárnap a sátorban közös reggelivel és kormányosi értekezlettel indul a nap, majd egy rövidebb táv teljesítése után következik a verseny értékelése. Érdemes lesz maradni az eredményhirdetésre, hiszen igazán értékes ajándékokkal készülünk nem csak az abszolút győztesnek, de a különböző osztályokban versenyzőknek is.

A VERSENY IDŐPONTJA, HELYSZÍNE: 2018. JÚNIUS 9-10. | BALATONFÖLDVÁR

Nevezni online, előnevezéssel is tudtok, és Balatonföldvár mellett Balatonfüreden is lehetőségetek lesz helyszíni nevezésre. A nevezési csomagban sörrel, üdítővel és MINDEN nevezőnek egy Musto sapkával szeretnénk kedveskedni. REMÉLEM, SIKERÜLT FELKELTENI AZ ÉRDEKLŐDÉST ÉS MEGTISZTELITEK VERSENYÜNKET JELENLÉTETEKKEL, HISZEN A LEÍRTAKON TÚL MÉG SZÁMOS MEGLEPETÉSSEL KÉSZÜLÜNK NEKTEK!

Beharangozó:

https://dgmtw3im3szoe.cloudfront.net/articles/content/e622N3RYT0mSkF9u/mihalkovics-kupa---jeep-compass-nagydi-2018-vnYj8P.pdf

A verseny támogatói:

Jön az MVSZ közgyűlése Előző

Jön az MVSZ közgyűlése

Ősztől Siófokon indul másodikként hajós képzés az országban! Következő

Ősztől Siófokon indul másodikként hajós képzés az országban!