Siófok  11.6  •  4.7 kn       

Keszthely  6.9  •  2 kn       

Balatonfüred  11.3  •  3.9 kn       

Balatonboglár  11.6  •  6.4 kn       

Orfű  •  3 kn       

Velencei-tó  6.6  •  3.6 kn       

Tiszafüred  8.2  •  9.4 kn       

Mályi-tó  5.6  •  7.8 kn       

2024. március 29., péntek

2016 évi Kalóz Bajnokság

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A héten zajlott a Kalóz Magyar bajnokság, kis összefoglaó a Pirat.hu - ról

2016 évi Kalóz Bajnokság
Balaton - Koloska Kikötő 2016.07.23 - 28.

Tegnap véget ért a 2016. évi Nemzetközi Kalóz Országos Bajnokság, mely az ASE VSC - VISE remek szervezésében, a BURGMANN Hungária Kft. támogatásával került lebonyolításra.

A szombati napon a szokásos vegyespáros versennyel és 15 hajóval indult a bajnokság felvezetése. Vasárnaptól pedig a megkezdődött az év legfontosabb versenyes a Bajnokság. Összesen 42 egység indult és 4 nemzet (4 cseh páros, egy német hajó és egy remek dél-afrikai vitorlázóval megerősített csapat) képviseltette magát a versenyen. A nagyon változatos és instabil szél és időjárási viszonyok nem könnyítette meg a rendezők dolgát, így a tartalék napot is felhasználva mindössze 6 érvényes futam került lebonyolításra.

A verseny szorosságát jól mutatja, hogy az utolsó nap előtt (5 futam után) még három egység állt 13-13-13 ponttal a képzeletbeli dobogón. A tartaléknapon, hosszú várakozása után elrajtoltatott 6. futam döntötte el végül a sorrendet köztük.

Gratulálunk a győzteseknek és a résztvevőknek! Köszönjük a rendezőknek, versenyvezetőnek, bíróknak és a támogatóknak a sikeres versenyt.

Az eredményeket és képeket az alábbi linkeken találhattok:

http://www.asevsc.hu/site/public/2016_evi_kaloz_orszagos_bajnoksag

Képek

Képek 2

Képek 3

Stratis Kereked Klasszikus Kupa Előző

Stratis Kereked Klasszikus Kupa

Stratis Kereked Klasszikus Kupa Következő

Stratis Kereked Klasszikus Kupa