Siófok  7.5  •  4.1 kn       

Keszthely  5.9  •  5 kn       

Balatonfüred  7.1  •  3.5 kn       

Balatonboglár  6.1  •  4.9 kn       

Orfű  •  0 kn       

Velencei-tó  5.5  •  5.6 kn       

Tiszafüred  •  10 kn       

Mályi-tó  •  10.1 kn       

2024. március 29., péntek

Hétvégén Tramontana-Sennebogen Kupa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

E hét szombaton 10 órakor lesz a 2016 évi Tramontana-Sennebogen kupa rajtja.

Hétvégén Tramontana-Sennebogen Kupa

A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana-val. A szervezők mintegy 50-60 egységet várnak a regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörűen felújított és kibővített Hajógyári Kikötő ad otthont.

Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, a Sudár Sport Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben. 

A verseny további támogatója csopaki Szent Donát pince és Márga Bisztró, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontána-ról elnevezett cuvée is. 

Program:

2016. június 10. péntek
Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.

2016. június 11. szombat
Reggel 8 - 8:30 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.
Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)
Délután 6-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában. 

További információk és versenykiírás a tramontana.hu weboldalon

Előnevezés e-mailben is lehetséges a tramontana@tramontana.hu címen valamint a vihar rendszerben, a nevezési díj kiegyenlíthető előzetes átutalással a Tramontana Yacht Club Egyesület OTP Banknál vezetett 11748083-20023711 számlára történő utalással is.  

A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!

További érdekessége a versenynek, hogy itt kerül tesztelésre a Kwindoo. Ez az első rendszer, amely külső hardware és mérnök nélkül képes korlátlan számú hajó egyidejű monitorozására és közvetítésére. Tehát a hajón egy darab okostelefonon kívül semmi nem kell. Ráadásul a vitorlázóknak is hasznos, hiszen tucatnyi információt közvetít, mutat a verseny alatt, utólag pedig teljes analitikát ad a hajó mozgásáról, akár összehasonlításban a többi hajó közül valamelyikkel.

Az alkalmazás letöltéséhez és használatához a helyszínen a nevezés alkalmával a készítők technikai segítséget biztosítanak. 

Kiemelt támogató a Hajógyári Kikötő
További támogatók: NEA, Grand Canyon Pub, Pipers Communication.
Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség 

Versenykiírás

 
A EUROBOND a Biztosítási és Bankár Kupa győztese Előző

A EUROBOND a Biztosítási és Bankár Kupa győztese

Siófok nyerte a Nemzeti Regattát, Miskolc pedig a települések versenyén diadalmaskodott Következő

Siófok nyerte a Nemzeti Regattát, Miskolc pedig a települések versenyén diadalmaskodott