Siófok  12.2  •  3.9 kn       

Keszthely  9.9  •  5 kn       

Balatonfüred  11.9  •  3.3 kn       

Balatonboglár  12.2  •  5.4 kn       

Orfű  12  •  3 kn       

Velencei-tó  10.4  •  4.7 kn       

Tiszafüred  7.8  •  4.8 kn       

Mályi-tó  7.8  •  1.6 kn       

2024. április 27., szombat

A magyar vitorlázás nyílt napja június 9-én

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Idén is megrendezik a magyar vitorlás sport nyílt napját, amely tavaly debütált, és hatalmas sikert aratott.

A magyar vitorlázás nyílt napja június 9-én

A rendezvényt, amelyet a Magyar Olimpiai Bizottság is támogat, június 9-én, csütörtökön, közel húsz vitorlás iskolában és egyesületben tartják meg.

 „Ezen a napon 9-14 éves lányokat és fiúkat várunk a Magyar Vitorlás Szövetség szakmailag elismert Vitorlás Suli szakmai programjához csatlakozott vitorlás iskolákban és egyesületekben. Elsősorban a helyszíneinkhez közel eső iskolákat hívtuk meg rendezvényünkre, előre is köszönjük az iskolaigazgatók és testnevelőtanárok segítségét” – mondta Brencsán Ábel, az MVSz sport szakmai menedzsere.

 Ezen a napon minden érdeklődő iskolásnak lehetősége nyílik arra, hogy megismerje ezt a gyönyörű sportágat. A fiatalok bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyenek a vitorlás hajók, hogyan kell őket felszerelni, megtanulhatnak néhány hajózási alapfogalmat és fontos csomót, s ha az időjárás is úgy akarja, az oktatók segítségével maguk is beülhetnek a vitorlásokba.

 „Tavaly 12 helyszínen közel 1.128 gyerek látogatott meg minket, idén több helyszínünk van, ennek megfelelően még nagyobb érdeklődésre számítunk” – fűzte hozzá Brencsán Ábel.

 Az érdeklődők a Magyar Vitorlás Szövetség honlapján, a http://www.hunsail.hu/go-boating-2016 webcímen találnak további információkat a rendezvényről.

Kereked OD Kupa – Most hétvégén Előző

Kereked OD Kupa – Most hétvégén

Siófok MM Kupa kiírása Következő

Siófok MM Kupa kiírása