Siófok  -0  •  4.4 kn       

Keszthely  -0.1  •  4 kn       

Balatonfüred  -0.7  •  4.4 kn       

Balatonboglár  0.1  •  5.4 kn       

Orfű  •  8 kn       

Velencei-tó  •  3.3 kn       

Tiszafüred  1.1  •  5.7 kn       

Mályi-tó  0.3  •  2.6 kn       

2023. december 07., csütörtök

Siófok után Badacsony!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Siófok után Badacsonyban folytatódik a Bahart Regatta. Május 30-31-én a badacsonyi Bahart kikötő ad otthont a versenysorozat második fordulójának, ami a megszokott rendben két napon keresztül biztosít versenyzési lehetőséget az érdeklődők számára.

Siófok után Badacsony!

Siófokon 81 hajó nyitotta meg a szezont, ami több mint bíztató badacsonyi előzménynek számít. A versenysorozat badacsonyi fordulója minden szezonban nagy népszerűségnek örvend köszönhetően a hely szellemének és a kikötő barátságos vendéglátásának.

Általában Badacsonyban vannak a legnagyobb bulik is, mivel sokan döntenek az ott „alvás” mellett, ezzel táptalajt teremtve a szombati móló partinak. Badacsony a balatoni borok fővárosa, ami szintén különös vonzerőt biztosít ennek a fordulónak. Jobbnál jobb pincék akár gyalogszerrel is elérhetők a kikötőből. Mértékletes fogyasztás esetén a hazaút sem okoz különösebb megpróbáltatást, hiszen a hegyoldalból lefelé vezet a kikötőig tartó séta.

A Pünkösdi Regatta után és a lellei Compass Regatta Hétvége előtt, a májusi utolsó weekend legjobb választása a badacsonyi regatta. Feltehetően addigra a szeszélyes májusi időjárás is stabilizálódik annyit, hogy szuper feltételek mellett lehet versenyezni a Badacsony, Szigliget és Fonyód határolta vízterületen.

ORC Sportboat EB Balatonfüreden Előző

ORC Sportboat EB Balatonfüreden

A Helly Hansen a Pünkösdi Regatta hivatalos névadó szponzora Következő

A Helly Hansen a Pünkösdi Regatta hivatalos névadó szponzora