Siófok  -0.2  •  4 kn       

Keszthely  -1.1  •  0 kn       

Balatonfüred  -0.8  •  4.1 kn       

Balatonboglár  -0.9  •  4.8 kn       

Orfű  -0  •  6 kn       

Velencei-tó  •  1.9 kn       

Tiszafüred  0.6  •  5.9 kn       

Mályi-tó  0.2  •  2.7 kn       

2023. december 08., péntek

A BLYC-ben indul a szeptemberi regatta szezon

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

IX. ACO – FGF Közmű és Épületgépész Kupával veszi kezdetét a szeptemberi nagyhajós versenyszezon. Idén ismét a Balaton nyugati medencéjében kerül megrendezésre a víz, gáz, villamos és hulladékhasznosítási ágazat illetve az épületgépészek regattája.

A BLYC-ben indul a szeptemberi regatta szezon

A nagyhajós bajnokságok után, rövid uborkaszezont követően, a nyaralások befejeztével az első szeptemberi regatta hétvége sokakat szólít „csatasorba”, mindenki igyekszik kihasználni a szezonból még hátralévő vitorlás hétvégék adta élményeket.

A lellei szakmai regatta az idei évben is magas színvonalú kétnapos programot kínál, három futammal és minőségi parti vendéglátással. Szombati napon túraverseny várja a mezőnyt, várhatóan Balatonlelle - Révfülöp - Balatonboglár - Balatonlelle pályán, de ha a szélviszonyok megengedik, akkor akár Szemesig is ellátogathat a mezőny. A pontos pályát a verseny napján, a kormányosi értekezleten hirdeti ki a rendezőség. A verseny másnapján pedig két futam teljesítése a feladat up & down pályán.

Közel húsz hajó már leadta a nevezését a versenyre, melyen a yardstick osztályokat és abszolút befutási sorrendet értékelik a rendezők.

A versenyről minden lényeges információ megtalálható a www.kozmukupa.hu oldalon, ahol az előnevezés is leadható.

Egy futam a második versenynapon Előző

Egy futam a második versenynapon

Vitorlásverseny a javából – némi viharral Következő

Vitorlásverseny a javából – némi viharral