Siófok  •  3.8 kn       

Keszthely  6.9  •  2 kn       

Balatonfüred  5.7  •  2.6 kn       

Balatonboglár  6.1  •  1.9 kn       

Orfű  15  •  10 kn       

Velencei-tó  7.5  •  9.7 kn       

Tiszafüred  9.3  •  15.8 kn       

Mályi-tó  8.3  •  9.9 kn       

2024. március 29., péntek

A Fritz Vitorla támogatja a magyar Dragon-flottát

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Dragon Szövetség és a Fritz vitorlák magyarországi forgalmazója.

A Fritz Vitorla támogatja a magyar Dragon-flottát

Az osztályban rendkívül sikeres vitorlamárka támogatja a Dragon Országos Bajnokságot és kedvezményeket nyújt a magyarországi egységek vitorlavásárlásaihoz.

A Fritz vitorlák a bajorországi Chiemsee partján készülnek. A műhely névadó tulajdonosa Werner Fritz, aki maga is aktív és sikeres Dragon-vitorlázó,  többszörös világ- és Európa-bajnoki érmes. A Fritz vitorlák évről évre ott vannak a nagy nemzetközi versenyek győzteseinek hajóin: a márciusi San Remó-i Európa-bajnokságon például az első három hajó mindegyike Fritz vitorlát használt. Így a cég jelmondata „A többiek előtt, mindig!” valódi tartalommal telik meg.

A Fritz vitorlákat Szombati Péter forgalmazza Magyarországon. „A Dragon osztály nemzetközi szinten a Fritz egyik legfontosabb partnere, és szeretném, ha Magyarországon is szorosabbra fűznénk a kapcsolatainkat. A magyar flotta évek óta nagyon aktív, és nemzetközi szinten is egyre több sikert ér el, ezért nagy örömömre szolgál, hogy ebben az évben a május végén tartandó magyar bajnokság egyik szponzora lehetünk” – hangsúlyozta a Fritz magyarországi képviselője.

„Ismerjük, szeretjük és örömmel használjuk a Fritz vitorlákat a magyar Dragonokon. Tagjaink örömmel fogadták a vitorlavásárlásokra nyújtott engedményeket és nagyon örülünk a bajnokságra felajánlott díjaknak is”  – mondta Náray Vilmos, a Magyar Dragon Szövetség elnöke.
 

Szombaton indul a balatoni hajózási szezon Előző

Szombaton indul a balatoni hajózási szezon

MVSz - ISAF együttműködési lehetőségek Következő

MVSz - ISAF együttműködési lehetőségek