Siófok  18.9  •  1.7 kn       

Keszthely  13.9  •  0 kn       

Balatonfüred  18.5  •  3.5 kn       

Balatonboglár  18.9  •  1.3 kn       

Orfű  16  •  0 kn       

Velencei-tó  21.4  •  2.6 kn       

Tiszafüred  20  •  4.6 kn       

Mályi-tó  18.8  •  0.6 kn       

2023. június 02., péntek

Már csak két hét a Budapest Boat Showig

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Sajtótájékoztatót tartott a Hungexpo január 27-én délután a Mezőgazdasági Múzeumban a hétvégén kezdődő mezőgazdasági kiállításokkal induló kiállítási szezonról, 2014. évi elképzeléseikről.

Ebbe a kiállíttáscsokorba tartozik a február 13-16-án sorra kerülő Budapest Boat Show is, amelynek fővédnöke dr. Kollár Lajos az MVSZ elnöke, és stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség.

Ganczer Gábor a Hungexpo vezérigazgatója elmondta, hogy évente összesen félmillió látogató fordul meg a cég kiállításain. Kiállításaik szervezésekor mind nagyobb mértékben vonják be partnerként a szakmai szervezeteket, mert szerintük ez a siker egyik fontos összetevője.

Siklósi Gábor kereskedelmi igazgató a Budapest Boat Show-val kapcsolatban elmondta, hogy idén a korábbinál jelentősen erősebb részvételi hajlandóságnak köszönhetően a 40%-kal több kiállítóval találkozhatunk, mint 2013-ban. A 9500 négyzetméteres területen 65 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait. Több, mint 60 hajó lesz látható, és a növekedésben a főszerepet a vitorlások játszák.

Dr. Kollár Lajos a sok felszólaló után jólesően rövidre és tartalmasra szabott beszédében megköszönte azt, hogy a Hungexpo immár 23. alkalommal gazdája a hajókiállításnak. A kiállítás az általában szokásosak mellett olyan a Magyar Vitorlás Szövetség szempontjából is kulcsfontosságú témákat állít reflektorfénybe, mint az utánpótlás, a vízi biztonság kérdései.. Az MVSZ 2014-ben kiemelt hangsúlyt kíván fordítani a tagságán, vagyis a versenyeken induló vitorlázókon kívüli nagyszámú hajóssal való a korábbiaknál szorosabb kapcsolatra, a számukra is vonzó programok szervezésére. Ehhez is jó eszköz a vitorlás szezont megelőző Budapest Boat Show.

Egyébként az MVSZ javaslatai révén előtérbe helyezett utánpótlás és biztonság témakörnek köszönhetően a Generali Biztosító lesz a Budapest Boat Show főtámogatója.

A hajókiállítás a FeHoVa (Fegyver – horgász – vadász) kiállítással egyidőben február 13-16. közötti időszakban csütörtöktől vasárnapig lesz látogatható. Nyitás minden nap 9 órakór, a kapuzárás pedig 18 órakor lesz, illetve vasárnap, az utpolsó napon már 17 órakor.

A jegyárakról illetve a kiállítás programjairól részletes és pontos információk találhatók a kiállítás honlapján: www.boatshow.hu

MVSZ - Lárifári megállapodás Előző

MVSZ - Lárifári megállapodás

A Fonyódi Kormoránok Vitorlás Egyesület gyászjelentése Következő

A Fonyódi Kormoránok Vitorlás Egyesület gyászjelentése