Siófok  18.9  •  1.7 kn       

Keszthely  13.9  •  0 kn       

Balatonfüred  18.5  •  3.5 kn       

Balatonboglár  18.9  •  1.3 kn       

Orfű  16  •  0 kn       

Velencei-tó  21.4  •  2.6 kn       

Tiszafüred  17.5  •  3.6 kn       

Mályi-tó  17.1  •  0.2 kn       

2023. június 02., péntek

Épül, szépül a BYC

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Pályázati pénzen újulhat meg Magyarország legrégebbi vitorlás egyesületének kikötője.

Épül, szépül a BYC

A 146 éves Club 18 éve megszakítás nélkül vezeti az egyesületek közötti eredményességi ranglistát. Az egyesület Magyarország legnagyobb számú utánpótlás bázisa. A pályázó a BYC Ingatlan Kft. 100%-ban a Balatonfüredi Yacht Club egyesület tulajdona. 

A projekt keretében építési beruházásként meglévő épület (nagy hangár) átalakítása, bővítése, korszerűsítése („B” épület), új vizesblokk építése („C” épület) és feleslegessé váló, átépítésre, felújításra alkalmatlan épületek (nagy hangár kőépület része, nádas melletti kis hangár épület) bontása szerepel. A projekt megvalósítási helyszíne a BYC által tulajdonolt balatonfüredi 82/4 hrsz. vitorlás kikötő ingatlan, mely egyben a Balaton egyik legismertebb, leglátogatottabb pontja, a magyar vitorlázás bölcsője. 

A projekt keretében, a megvalósítandó projekt keretében létszámbővítésre is sor kerül, valamint a projekt innovatív műszaki megoldásként napkollektor elhelyezését is tartalmazza. 

A projekt sikeres megvalósítását követően a szolgáltatások köre bővülni, javulni fog (táboroztatás, rendezvényszervezés, kikötői szolgáltatások bővítése, hajóosztályonkénti oktatások lebonyolítása), mely elősegíti, hogy a Balatonra és a településünkre érkezők minél több időt töltsenek el a térségben ezzel hozzájárulva a magyar turizmus fejlődéséhez. 

A jelen projekt megvalósítása további fejlesztések, bővítések megvalósítását teszi lehetővé, valamint a sikeres projekt további fejlesztéseket generálhat a térségben, illetve a turisztikai ágazatban.

 
Februárban szezonnyitó hajós rendezvény a HUNGEXPO-n Előző

Februárban szezonnyitó hajós rendezvény a HUNGEXPO-n

Új Kormorán vezérek Következő

Új Kormorán vezérek