Siófok  16.6  •  22.7 kn       

Keszthely  15.9  •  19 kn       

Balatonfüred  16.3  •  22.2 kn       

Balatonboglár  16.6  •  23.6 kn       

Orfű  16  •  15 kn       

Velencei-tó  16.8  •  20.8 kn       

Tiszafüred  16.7  •  18.4 kn       

Mályi-tó  12.9  •  16 kn       

2024. március 28., csütörtök

Februárban újra Budapest Boat Show

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az idei évben 2014 február 13 és 16 között kerül ismét megrendezésre a Hungexpo területén a Budapest Boat Show, a hajós társadalom szezonnyitó találkozója.

Februárban újra Budapest Boat Show

Kedvezményes online jegyvásárlás
December elejétől indult a kiállítás honlapján a kedvezményes online jegyvásárlási lehetőség. A kényelmi funckiók mellett ezáltal immáron megnyílt a lehetőség arra is, hogy belépőjegyet immáron ajándékként is kényelmesen meg lehessen rendelni. Az új szolgálatásnak köszönhetően nem csak kedvezményesebben lehet belépőjegyhez jutni, de kikerülhető a sorban állás is. 

Végleges színpadi programok
Egy hónappal a kiállítás előtt immáron a színpadi programok listája is véglegessé vált. A rendezvényen bemutatkozik majd a harminc éves Zebegényi Hajóstörténeti Múzeum, a kiállítás díszvendége pedig a Tisza-tó lesz. Az előadások és kerekasztal beszélgetések a kiállítás két kiemelt témája, az utánpótlás és a biztonság köré épülnek majd, meghívott vendégek lesznek többek között: Berecz Zsombor, Érdi Mária, Fa Nándor, Litkey Farkas, Tomai Balázs, Vadnai Benjamin, Vadnai Jonatán

A szokásos kiállítási programok és színpadi műsorok mellett újdonságokat is tartogat idén a Boat Show, hiszen a Boat Show Moziban levetítésre kerülnek az "A Vitorlázó" és a "Kishamis" című filmek, míg a Mancsaft szakszervezet legénységbörzével könnyíti meg a csapatok idei összeállítását. 

A színpadi programok mellett a pavilonban kihelyezett medencében és annak környékén naponta látható lesz majd távirányítású hajómodell és OP bemutató, lesz homokfutó teszt, valamint a  vízi mentés mesterfogásaiba is betekintést nyerhetnek az érdeklődők.  

Bővebb információk:
http://boatshow.hu/

 
Elérhető a Compass 2014. évi online versenynaptára Előző

Elérhető a Compass 2014. évi online versenynaptára

2014. évi MVSZ tagdíjak Következő

2014. évi MVSZ tagdíjak