Siófok  18.3  •  7.6 kn       

Keszthely  18.9  •  9 kn       

Balatonfüred  18  •  2.6 kn       

Balatonboglár  18.3  •  8.4 kn       

Orfű  16  •  6 kn       

Velencei-tó  19.9  •  9.2 kn       

Tiszafüred  19  •  6.3 kn       

Mályi-tó  17.3  •  6 kn       

2024. június 13., csütörtök

Százmilliókból szépül meg a Balaton-part

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Rengeteg, jobbnál jobb fejlesztés zajlik a Balaton déli partján. Bogláron például 400 millió forintból buborék játszótér és óriáscsúszda épül, valamint megszépül a Platán sétány is.

Százmilliókból szépül meg a Balaton-part

Már csak pár hét, és teljes gőzzel pörög a szezon, szóval bele kell húzni a folyamatban lévő beruházásokkal. A déli parton több százmillió forintot költenek el arra, hogy ti is, mi is jobban érezzük magunkat, szinte bárhol belefuthattok különböző munkákba.

Lássuk csak: Balatonfenyvesen a partot alakítják át családcentrikusabbá, valamint gondoskodnak róla, hogy az idősebbek és a mozgáskorlátozottak is könnyebben tudják megközelíteni.

A strandolók helyett most munkagépektől zajos a balatonboglári platánstrand. A település összesen 400 millió forintból szépíti meg a strandot és környékét: az új strandon buborék játszóteret, kosárlabdapályát és egy óriáscsúszdát is kialakítanak, a családosok legnagyobb örömére. Ugye kipróbáljátok?

A hajókürt hangját a fúró váltotta fel a lellei kikötőben, a hajópénztárat újítják fel, de ez még semmi: a település 470 millió forintot nyert pályázaton a szabadtéri színpad és a művelődési ház átalakítására.

Fonyódon több mint 440 milliós beruházásból újul meg a strand és környéke. 300 méter hosszú, tengeri környezetet idéző homokos fövenypartot, játszóteret és egy új parkolót is kialakítanak.

Kánaán van itt, kérem.

Sportorvosi rendelések országszerte Előző

Sportorvosi rendelések országszerte

MVSZ tisztújító közgyűlés napirend Következő

MVSZ tisztújító közgyűlés napirend