Siófok  24.4  •  1.9 kn       

Keszthely  21.8  •  3.4 kn       

Balatonfüred  24.1  •  5.2 kn       

Balatonboglár  24.4  •  2.8 kn       

Orfű  22.4  •  3.8 kn       

Velencei-tó  23.2  •  3.1 kn       

Tiszafüred  26.5  •  3.3 kn       

Mályi-tó  24.5  •  2.7 kn       

2024. július 28., vasárnap

X. Jubileumi Ness Regatta

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre 2012. szeptember 22. és 29. között a Ness Regatta.

X. Jubileumi Ness Regatta

Az eddigi 10 év tapasztalatait alapul véve idén is egy felejthetetlen hetet ígérhetünk a versenyen résztvevőknek.

Idén, Homola Szabolcs - a verseny megálmodójának -  ajánlásával indítjuk el a nevezési szezont:

„2002 őszén baráti körben fogalmazódott meg az ötlet, hogy rendezzünk egy egyhetes tengeri túraversenyt, kiegészítő parti programokkal, a pénzügyi, és informatikai szektor, azon belül is elsősorban  ügyfeleink, és partnereink számára.

2003-ban egy olyan rendezvénysorozat alapjait raktuk le, amely azóta messze túlnőtte üzletágunk kereteit. Pár példát említve: energetikai, építőipari, távközlési és FMCG vállalatok rendszeresen részt vesznek a Regattán.

Sokan feltették a kérdést mi a titka annak, hogy egy iparági rendezvényből, meghatározó nemzetközi esemény lett, ahol az üzleti élet, és a vitorlázás színe-java találkozik, és amely túlnőtt a régióban minden egyéb szervezésű tengeri programot?

A válasz szerintem az évről-évre visszajáró, és egyértelműen növekvő létszámot, és hajószámot jelentő rangos mezőnyben, az egyre értékesebb díjakat felajánló támogatókban, valamint a biztonságot, a törődést maximálisan szem előtt tartó, ugyanakkor minden évben kellemes meglepetésekkel szolgáló sokoldalú szervező csapatban keresendő.

A Ness Hungary Kft.-nek, mint névadónak, a Ness Regatta adriai vitorlásverseny az üzleti kapcsolatainak elmélyülését, és egy erős, növekvő vállalat képének a kialakítását jelenti.

Idén jubileumhoz érkeztünk.  Mint ahogy a vállalat életében is volt pár mérföldkő, úgy a verseny, azzal hogy megszakítás nélkül tizedszer kerül megrendezésre, beírta magát a hazai, és a nemzetközi vitorlázás nagykönyvébe.

A szervezőkkel közösen azon dolgozunk, hogy a Ness Regatta tizedik születésnapja méltóképpen kerüljön megrendezésre, és megünneplésre, valamint egy életre szóló pozitív élményül szolgáljon minden régi és új résztvevőnek.

Mint ötletgazda, és mint a névadó vállalat vezetője kívánok a mezőnynek lázas készülődést, sportszerű versenyzést, egy fantasztikus hangulatú adriai hetet, a versenynek pedig még sok, sok hasonlóan sikeres évet!”

Homola Szabolcs
elnök

A nevezés és a visszaszámlálás 2012. február 15-én indul.

www.nesskupa.hu

A szenegáli parti őrség keresi Rakonczayt Előző

A szenegáli parti őrség keresi Rakonczayt

Több hajó a jég fogásában Következő

Több hajó a jég fogásában