Siófok  23.3  •  1.4 kn       

Keszthely  19.1  •  3.8 kn       

Balatonfüred  23  •  1.7 kn       

Balatonboglár  23.3  •  2.6 kn       

Orfű  19.6  •  3.8 kn       

Velencei-tó  24.5  •  2.6 kn       

Tiszafüred  21  •  2.3 kn       

Mályi-tó  18.8  •  0.9 kn       

2024. július 28., vasárnap

Hatalmas sikere van a magyar szervezésű vitorlás rally-nak

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Madridban jártak a magyar szervezők. A spanyol fővárosban kiderült: az Africa-Europe Challenge vitorlás rally a turizmus és a gazdaságfejlesztés eszköze.

Hatalmas sikere van a magyar szervezésű vitorlás rally-nak

Az Africa-Europe Challenge (AEC) projekt igazgatói, Dr. Kondricz Péter és Gál József immár harmadik alkalommal látogattak Madridba, melynek eredményeként az Afrikát nemzetközi vitorlás flottával megkerülő komplex (sport-kultúra-gazdaság-oktatás) projekt elnyerte a UNWTO (United Nations World Travel Organisation), vagyis az ENSZ Turisztikai Világszervezetének hivatalos támogatását. A UNWTO megerősítette, hogy támogatja az AEC projektet, amelyet az afrikai turizmus fejlesztés kiváló eszközének tart. Ugyancsak Madridban, a CEOE (Confederación Española de Organizaciones Empresariales) vagyis a spanyol gyáriparosok és munkaadók országos szervezete meghívására, a CEOE székházában került sor arra a magas szintű egyeztető tárgyalásra, melynek célja az 1 millió céget tömörítő szervezet és az AEC afrikai üzleti együttműködése volt. A megbeszélésen jelen volt Magyarország madridi nagykövete, Bucsi Szabó Edit, és részt vettek a Casa Africa (az Afrika irányába tevékenykedő spanyol cégek szervezete) képviselői, valamint a Kanári-szigetek gazdasági kamaráinak képviselői is, és megkezdődött az együttműködés részleteinek kidolgozása.

Megszűntették a Gingo legénységének keresését Előző

Megszűntették a Gingo legénységének keresését

London 2012: a vitorlázó Berecz Zsombor számára az első tíz a cél Következő

London 2012: a vitorlázó Berecz Zsombor számára az első tíz a cél