Siófok  17.7  •  4.1 kn       

Keszthely  13.9  •  3 kn       

Balatonfüred  17.4  •  7 kn       

Balatonboglár  17.8  •  2.1 kn       

Orfű  18  •  6 kn       

Velencei-tó  16.1  •  5.7 kn       

Tiszafüred  12.2  •  4.9 kn       

Mályi-tó  12.1  •  2.3 kn       

2024. május 19., vasárnap

Áron jó napja Perthben

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Gádorfalvi 12. lett mindkét mai futamában és Berecz is Arany csoportot érő helyen vitorlázik. Mindketten bőven az olimpiai kvalifikációs szinten belül vannak.

Áron jó napja Perthben

Perthben ma 15-20 csomós déli-délkeleti szélben a 3. és 4. futamukat vitorlázták a férfi szörfösök, valamint a laseresek. A hatodikon vannak túl a 49er-ek és a Starok.
Gádorfalvi Áron mindkét mai futamában kitűnően vitorlázott és mindkétszer 12. helyen ért célba a csoportjában. Összetettben ezzel a 26. helyre jött fel, ami nagyon magabiztos Arany csoportba kerülést vetít előre. A holnapi újabb két futam után csütörtöktől oszlik a mezőny Arany és Ezüst csoportra. Az Arany csoportba kerülők várhatóan nemzetek sorrendjében biztos olimpiai kvalifikációt érnek el.
Áron jelenleg a nemzetek sorrendjében 19. A kvalifikációs határon (nemz. 28.) jelenleg a mexikói szörfös áll az összetett 39. helyen.

A Laser futamokon Berecz Zsombor 15. majd 19. lett csoportja mai futamain.Ezzel jelenleg az összetett lista 42. helyén található, ami a mezőny első harmadába, tehát szintén Arany csoportos helyre esik. Zsombi a nemzetek sorrendjében jelenleg 21. Az olimpiai kvalifikációt ezen a világbajnokságon 35 nemzet szerzi meg. Most a kvalifikációs határon a norvég laseres van, aki a 79. helyen áll.
Bakóczy Robinak kevésbé sikerült jól ez a mai nap (33., 40.)

A verseny honlapján (www.perth2011.com) grafikus futamközvetítések láthatók, illetve a befejezett futamok archívumból visszanézhetők.

Összetett eredmények:
RS:X Férfi 4 futam után (pdf)
Laser Standard 4 futam után (pdf)
49er 6 futam után (pdf)
Star 6 futam után (pdf)

Százhússzal roboghatunk majd a Balatonnál Előző

Százhússzal roboghatunk majd a Balatonnál

Gádorfalvi Áron is olimpikon lesz Következő

Gádorfalvi Áron is olimpikon lesz