Siófok  13.3  •  16.3 kn       

Keszthely  12.9  •  8 kn       

Balatonfüred  13  •  9.6 kn       

Balatonboglár  12.9  •  14.8 kn       

Orfű  13  •  13 kn       

Velencei-tó  12.7  •  14.5 kn       

Tiszafüred  10.9  •  6.8 kn       

Mályi-tó  14  •  8.6 kn       

2024. május 17., péntek

Hamarosan meghatározzák a Balaton7 tartalmi hátterét

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

November 24-én tartotta évzáró régiós Tourinform találkozóját a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) Balatonfüreden

Hamarosan meghatározzák a Balaton7 tartalmi hátterét

Az összejövetel kiemelt témája az idei szezon tapasztalatainak kiértékelése, a Balatoni RMI 2011. évi tevékenységének összefoglalása volt, ezt követően Benkő Krisztina megbízott igazgató ismertette a 2012. évi terveket, régiós kampányokat, marketingeszközöket. Szó esett többek között a 2012. évi külföldi és belföldi kiállításokon történő régiós részvételről, az Utazás 2012 kiállításról, és a jövő évi balatoni kiadványokról is. Külön hangsúlyt kapott az RMI és a Tourinform irodák közötti szakmai kapcsolat, együttműködés áttekintése.
A megbeszélést követően, a 2012. évi marketingtervben kiemelt régiós akcióként megjelölt, három évre visszatekintő előszezoni programsorozathoz, a Balaton7-hez kapcsolódóan hívott össze szakmai egyeztetést az RMI. Erre a Tourinform irodák mellett meghívást kaptak a régiós szereplők, szolgáltatók és programgazdák is. A megbeszélés témái között kiemelt jelentőséggel bírt a programsorozat időpontjának meghatározása, a potenciális rendezvénygazdák és csatlakozó szolgáltatók bevonásának lehetőségei, a kommunikációban alkalmazható újítások, valamint a Balaton7-hez kötődő kedvezmények, kedvezménycsomagok meghatározása. Az igazgatóságra beérkező javaslatok alapján az RMI december folyamán meghatározza a Balaton7 végleges időpontját és tartalmi hátterét.

Vadnai Benjamin Junior Prima Primissima Díjas 2011-ben Előző

Vadnai Benjamin Junior Prima Primissima Díjas 2011-ben

Idegenforgalmi attrakció lesz Siófok megújult víztornya Következő

Idegenforgalmi attrakció lesz Siófok megújult víztornya