Siófok  15  •  5.3 kn       

Keszthely  14.9  •  2 kn       

Balatonfüred  14.6  •  3.5 kn       

Balatonboglár  15  •  2 kn       

Orfű  15  •  5 kn       

Velencei-tó  15.7  •  6.6 kn       

Tiszafüred  13.3  •  10.8 kn       

Mályi-tó  12.9  •  12.2 kn       

2024. május 08., szerda

Vitorlázás után tenisz a Nu Skin Balaton Tour második fordulóján

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Nu Skin Balaton Tour – Vitalitás Napja 2011. versenysorozat második fordulóján a hat csapat a teniszpályán mérkőzött meg egymással.

 Vitorlázás után tenisz a Nu Skin Balaton Tour második fordulóján

Az időjárás ugyan nem fogadta kegyeibe a versenyzőket, hiszen borús, esős, kifejezetten hideg idő volt. A hangulat, a játékosok lelkesedése és küzdelme azonban izgalmas és “forró” perceket hozott.

A csehek nem bízták a véletlenre hiszen Andrej Kurtis, az ATP ranglistán is jegyzett versenyző volt a titkos favoritjuk, aki kimagaslott a mezőnyből. A győzelmet a vitorlázásban is élen végző U21-es csapat szerezte meg, aki az összetettben tovább növelték előnyüket a Czeh Team előtt.

Összesen 37 meccset játszottak a csapatok. Mind az egyéni, mind a páros mérkőzéseken a versenyzők egy játszmát játszottak, amely 7 játékig tartott. 6-6-os állásnál rövidített játék következett,  aki ezt  megnyerte, az nyerte a játszmát és a mérkőzést is. Volt példa több esetben is izgalmas végjátékra, mert nem csak a cseheknél voltak tapasztalt és rutinos teniszezők. A győztes U21-es csapatnál Mészáros Márk és Gubicza Bálint kiváló teniszjátékával segítették győzelemre csapatukat. A Vitális Farkasoknál Pilvein Andrea, a legjobb női teniszezőként remekül helytállt a zömében férfiak alkotta mezőnyben. Kláben Dávid, a Nyuszkó csapat ifjú versenyzője is magas szintű teniszt mutatott be. Izgalmas és látványos meccseket vívtak a versenyzők. A hat csapat körmérkőzést játszott, így minden egység mindenkivel megmérkőzött. A győzelmet egyenletes, taktikus és kiváló játékkal, a vitorlás forduló győztes csapata, az U21-es egység szerezte meg öt győzelemmel. Az ezüstéremnek, a küzdésből jelesre vizsgázó Vitális Farkasok örülhettek. A bronz a cseh csapaté lett, ahol Andrej Kurtis mellett, aki rendre hozta a pontokat, a lelkes csapattársai is kitettek magukért, ennek köszönhetően állhattak ismét a dobogóra. Negyedik helyen a Nyuszkó csapat végzett, ahol Kláben Dávid szép teniszjátékával hívta fel magára a figyelmet. Az ötödik a Zion Team lett, akik bátran és küzdelmesen játszottak, de az erős mezőnyben most csak az ötödik helyet csípték meg. A hatodik lett, az a csapat, ahol egyetlen tapasztalt teniszező játékos sem volt, de sportszerűen végigjátszották az összes játszmát, ezért a zsűri egy fair play díjjal jutalmazta a Kamillákat. A nap házigazdája Szellő István, az RTL népszerű hírolvasója volt, aki maga is kiváló amatőr teniszjátékos.

A további sportági fordulók időpontjai és helyszínei:

GOLF – 2011. június 12. – Balatonudvari, Royal Balaton Golf & Yacht Club
VITALITÁS NAPJA – 2011. június 26. – Balatonalmádi, sárkányhajózás és futás

További információ: www.nuskinbalatontour.com

A névadóról:

A Nu SkinŽ öt kontinens, 51 országában van jelen bőr-és szépségápolási, valamint  étrend-kiegészítő termékeivel. Innovatív cégként nyitott az újdonságokra és folyamatosan azon dolgoznak szakemberei, hogy ügyfeleik számára a legmodernebb és legkorszerűbb termékeket, megoldásokat és technológiát kínálják. Piacvezető szerepet tölt be  a cég az öregedésgátló termékek piacán. A Nu Skin Enterprises célja, hogy jobbító erő legyen szerte a világon. Ezt azáltal teszi, hogy kiváló termékeket forgalmaz, kifizetődő közvetlen értékesítési lehetőségeket biztosít, valamint támogatja az üzletépítőket,, részvényeseket, vásárlókat és alkalmazottakat, hogy jobbá tehessék életüket.

Támogatók:
Balatonalmádi Város Önkormányzata, Balatonalmádi Turisztikai Egyesület
CKM, Shape, Sailing.hu, Hungarian Golf Portál, Porthole

Dobogón a Wild Joe! Előző

Dobogón a Wild Joe!

WUNDERLICH Kupa Kalóz verseny (június 4-5.) Következő

WUNDERLICH Kupa Kalóz verseny (június 4-5.)