Siófok  18.3  •  10.2 kn       

Keszthely  18.9  •  6 kn       

Balatonfüred  18  •  3.5 kn       

Balatonboglár  19.2  •  9.6 kn       

Orfű  20  •  12 kn       

Velencei-tó  20.1  •  9.2 kn       

Tiszafüred  21.8  •  8.8 kn       

Mályi-tó  23.4  •  8.2 kn       

2024. május 06., hétfő

Péch Fanni és Héjj Eszter átvette az év női vitorlázója díjat

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Magyar Vitorlás Szövetség Elnöksége a Péch Fanni-Héjj Eszter kettőst választotta a 2010-es szezon női vitorlázójának. A megtisztelő címmel járó díjat a Winddance Sailing Team tagjai a Vitorlásbálon vették át. Az ünnepségen a vitorlázók népes táborán kívül, a társadalmi és politikai közélet több jeles képviselője is jelen volt. Így az olimpiai hajóosztályban versenyző fiatal sportolónőknek, többek között, a Magyar Vitorlás Szövetség vezetői is személyesen gratuláltak.

Péch Fanni és Héjj Eszter átvette az év női vitorlázója díjat

A lányok 2010-ben a fiú egységeket is maguk mögé utasítva szerezték meg az országos bajnoki címet és hódították el a ranglista első helyet. Ezen felül, számos kiemelkedő nemzetközi helyezésük és egész éves kemény munkájuk gyümölcseként a szakma is elismerte tehetségüket. „Tavaly kezdtük meg együtt a felkészülést a 420-as hajóosztályban azért, hogy idén már az eggyel nagyobb kategóriában, a 470-es osztályban kezdhessük meg olimpiai felkészülésünket. Az év női vitorlázója cím igazolja, hogy érdemes haladunk a kijelölt úton, ami egyre közelebb visz minket a kitűzött célunk felé.” – kezdte Héjj Eszter. „Az érettségihez közeledve, a tanulás mellett néha kompromisszumot kell kötnünk, hogy miről mondjunk le az edzések és külföldi versenyek javára, de az újabb erőt ad, hogy az MVSZ is minket tartott 2010. legjobb női vitorlázóinak. Ebben az évben még nagyobb munka áll előttünk, hiszen szeretnénk megpróbálkozni az olimpiai kvalifikációval, de addig még sok nemzetközi akadályt kell vennünk, ezért hamarosan indulunk a görögországi edzőtáborba.” – fejezte be a gondolatmenetet Péch Fanni, akit már másodszorra tűntettek ki az év női vitorlázója címmel.

http://www.winddance.hu/

Vitorláztunk! Előző

Vitorláztunk!

Vadnai Benji győzelme Következő

Vadnai Benji győzelme