Siófok  13.9  •  5.1 kn       

Keszthely  14.9  •  6 kn       

Balatonfüred  13.6  •  5.6 kn       

Balatonboglár  15.1  •  5.5 kn       

Orfű  15  •  7 kn       

Velencei-tó  15.6  •  3.3 kn       

Tiszafüred  12.9  •  4.8 kn       

Mályi-tó  15.7  •  9.1 kn       

2024. május 09., csütörtök

BYC Vitorlás Kupa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Balatonfüredi Yacht Club 2010. június 18-a és 20-a között ad otthon az idei év legnagyobb ifjúsági ranglista versenyének a BYC Kupának, melynek keretein belül rendezik meg a nemzetközi Olimpiai Reménységek Regattáját.

 Az utánpótlás versenyzők öt hajóosztályban - 420, Laser Radial, Laser 4.7, Cadet és Optimist – mérik össze tudásukat. A hazai utánpótlás mezőny legjobbjai mellett várhatóan külföldi indulók is lesznek, köztük szlovák, cseh, lengyel, szerb, osztrák és a német versenyzők is.

A kishajós vitorlásverseny a Balatonfüredei Yacht Club hagyományos versenye, idén is akár csak tavaly, közel 120 hajóra és több mint 150 versenyzőre számítanak a rendezők. Ez a verseny egyben egy visszaemlékezés a régi versenyekre melyek a „Csoki kupa” vagy a „Traubi Kupa” névre hallgattak annak idején. Mi is hasonló hagyományt szeretnénk teremteni a BYC kupával mely reményeink szerint még sok-sok évig megrendezésre kerül a Balatonon.

A 8 futamosra tervezett vitorlásverseny június 18-án, pénteken 9:55-kor veszi kezdetét. A szervezők több meglepetéssel készülnek az ifjú vitorlázóknak. A vasárnapi díjkiosztó előtti akrobatikus kerékpáros bemutató mellett, a versenyzők szombat este olimpikonokkal és egy Kékszalagon esélyes indulóval beszélgethetnek, ill. különböző ajándékok kerülnek majd sorsolásra a nevezők között.
 

Továbbra is a "szélcsend az úr" a Dragon EB-n Előző

Továbbra is a "szélcsend az úr" a Dragon EB-n

BYC Suliprogram Következő

BYC Suliprogram