Siófok  16.6  •  7.1 kn       

Keszthely  18.7  •  6 kn       

Balatonfüred  16.4  •  9.6 kn       

Balatonboglár  17.4  •  6.3 kn       

Orfű  16  •  8 kn       

Velencei-tó  19.7  •  7.4 kn       

Tiszafüred  17.1  •  7 kn       

Mályi-tó  18  •  7.1 kn       

2021. szeptember 23., csütörtök

BYC Vitorlás Kupa

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Balatonfüredi Yacht Club 2009. június 19-e és 20-a között ad otthon az idei év legnagyobb ifjúsági ranglista versenyének a BYC Kupának, melynek keretein belül rendezik meg a Közép-Európai Cadet Kupa (CECC) nemzetközi versenyt is.

BYC Vitorlás Kupa

Az utánpótlás versenyzők öt hajóosztályban - 420, Laser Radial, Laser 4.7, Cadet és Optimist – mérik össze tudásukat. A hazai utánpótlás mezőny legjobbjai mellett itt lesznek a cseh, a lengyel és a német versenyzők is.

A kishajós vitorlásverseny a Balatonfüredei Yacht Club hagyományos versenye, idén is akár csak tavaly, közel 120 hajóra és több mint 150 versenyzőre számítanak a rendezők. A 420, Laser Radial, Laser 4.7 és Optimist osztályokban a 2009. évi Európa Bajnokságra és Világbajnokságra kvalifikálhatják magukat a legjobbak. 2009-ben Balatonfüred ad otthon a 420 osztály kontinens viadalának, így várhatóan a nemzetközi mezőny is képviselteti magát a régióból. A Cadet osztályban pedig biztosan több nemzet verseng majd, hiszen a BYC Kupa a Közép-Európai Kupa nemzetközi versenye is egyben.

A 8 futamosra tervezett vitorlásverseny június 19-én, pénteken 10.30-kor veszi kezdetét. A szervezők több meglepetéssel készülnek az ifjú vitorlázóknak. Az akrobatikus kerékpáros bemutató mellett, a versenyzők szombat este egy neves és sikeres sportolóval beszélgethetnek. Idén a nyolcszoros Kékszalag győztes és a J24-es hajóosztály Európa Bajnokságára készülő Litkey Farkas lesz a vendég.

Felkerült a II. Amatőr Egykezes versenykiírása Előző

Felkerült a II. Amatőr Egykezes versenykiírása

Szombaton egykezes a Lelle-Keszthely-Lelle távon Következő

Szombaton egykezes a Lelle-Keszthely-Lelle távon