Siófok  7.5  •  4.1 kn       

Keszthely  5.9  •  5 kn       

Balatonfüred  7.1  •  3.5 kn       

Balatonboglár  6.1  •  4.9 kn       

Orfű  •  0 kn       

Velencei-tó  5.5  •  5.6 kn       

Tiszafüred  •  10 kn       

Mályi-tó  •  10.1 kn       

2024. március 29., péntek

Még tartja magát a balatoni jég

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Még tartja magát a balatoni jég, igaz, az utolsókat rúgja.

Még tartja magát a balatoni jég

Nézze meg a viharvadász.hu kameráin, hogyan tavaszodik a Balaton körül. Határozottan tavaszodik: már alig van jég a Balatonon. A tó körül reggel 4-5 fokos volt a hőmérséklet. Szemesen jégmaradékokat vehetünk szemügyre, Balatonszárszón járva pedig arról győződhetünk meg, hogy ott már nincs jég.

Balatonboglár is búcsúzik a jégkorszaktól, a legtöbb jég Siófoknál látszik.

A 3 éve indult ViharVadász.hu egy év alatt hazánk legnagyobb élő, természeti képeket közvetítő webkamerás oldalává, és egyben sokak kedvencévé vált. Most mégis átalakul, pontosabban átköltözik - 2009. jan 1-től társoldalunkon, az Időképen láthatóak majd az élőképek.

A változásnak sok oka van, de talán az egyik legfontosabb, hogy jövőre a ViharVadász a nevéhez sokkal joban illő funkciót kap, konkrétan a viharvadászatokat fogja közvetíteni, méghozzá élőben.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ez semmilyen személyi változást nem jelent a VV-t illetően; az Időkép és a ViharVadász nem csak társoldalak, hanem alapítói és fejlesztői is közösek. És bár az utóbbi évben az Időképre helyeztük a hangsúlyt, szeretnénk, ha a VV sokezer nézője által kedvelt csatornák továbra is elérhetőek maradnának.

Nagyon sokan kérdezték, hogy 2007-2008-as VV Klipet mikor tesszük elérhetővé. Rengeteg látványos képsor vár megjelenésre sok, sok DVD-n tárolva, amelyeket még végignézni is több hét volna. Mégis, egy kicsit hosszabb előzetest szeretnénk megmutatni mindenkinek, ami a csatornák átköltözésével nemsokára elérhetővé válik oldalunkon.

Amint eljön az ideje, a VV oldalán részletes tájékoztatót fogunk közzé tenni arról, hogy pontosan hogyan lehet bárkinek élő, mozgó TV adása akár a VV-, akár az Időkép TV műsorában, vagyis bizonyos értelemben a VV egy valós idejű támogatás is lesz az Időkép Percről-Percre rovata, illetve az Időkép TV számára.

Yardstick lista tervezet 2009-re Előző

Yardstick lista tervezet 2009-re

Elindult RSS szolgáltatásunk Következő

Elindult RSS szolgáltatásunk