Siófok  10.5  •  4.2 kn       

Keszthely  9.9  •  5 kn       

Balatonfüred  10.2  •  5.2 kn       

Balatonboglár  10.5  •  6.4 kn       

Orfű  10  •  4 kn       

Velencei-tó  8.3  •  3.4 kn       

Tiszafüred  7.2  •  4.7 kn       

Mályi-tó  7.9  •  4.6 kn       

2024. április 19., péntek

Felhívás nagyhajósoknak

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az MVSZ Technikai Bizottsága az eredményes szezonkezdet érdekében kéri a hajótulajdonosok segítségét.

Felhívás nagyhajósoknak

Az MVSZ Technikai Bizottsága kéri a Tisztelt Hajótulajdonosokat, hogy a könnyebb, és gyorsabb nevezés elősegítése érdekében a "Vihar" rendszerben ellenőrizzék le hajójuk regisztráltságának állapotát, pótolják a hiányzó adatokat, illetve jelezzék, ha bármilyen hiányosságot észlelnek.

A Szövetség az eredményes szezonkezdés érdekében kéri a segítséget, hogy a hiányzó adatok legkésőbb 2009. március 31-ig a rendszerbe bekerülhessenek.
 
Az MVSZ 2009.01.20/4. sz. határozata

A Magyar Vitorlás Szövetség elnöksége úgy határozott, hogy a "Vitorlás hajók regisztrálási, felmérési, előnyszámadási szabályzata 2.2. Az MVSZ regisztereibe történő felvétel" pontja az alábbiakkal egészül ki:
A nagyhajós osztályokban versenyző hajóegységek MVSZ regiszterbe történő felvétele, az adatok regisztrációs rendszerbe történő illesztése, az adatváltozások kezelése 2009. január 1-jétől térítési díj megfizetése mellett történik, melynek két kategóriája van:
- azonos típusú hajókból álló osztályba sorolt hajó regisztrációja, illetve korábbi regisztráció módosítása
- különböző típusú hajókból álló osztályba sorolt hajó regisztrációja, illetve korábbi regisztráció módosítása, YS előnyszám megadásával.

A díj mértékét az MVSZ elnöksége évenként hagyja jóvá, melyet a hajó tulajdonosa a regisztrációs rendszer kezelésével megbízott részére térít.

2009. évi díjak:
- azonos típusú hajókból álló osztályba sorolt hajó regisztrációja, illetve korábbi regisztráció módosítása: 5000 Ft + Áfa
- különböző típusú hajókból álló osztályba sorolt hajó regisztrációja, illetve annak módosítása, YS előnyszám megállapításával: 10 000 Ft + Áfa

MVSZ tagdíjak: 2009 Előző

MVSZ tagdíjak: 2009

Michael Desjoyeaux győzött, Rouland Jourdain feladta Következő

Michael Desjoyeaux győzött, Rouland Jourdain feladta