Siófok  21.9  •  13 kn       

Keszthely  23.9  •  10 kn       

Balatonfüred  21.5  •  12.2 kn       

Balatonboglár  21.9  •  13 kn       

Orfű  23  •  13 kn       

Velencei-tó  20.4  •  9.9 kn       

Tiszafüred  21.7  •  12.3 kn       

Mályi-tó  17.9  •  3.3 kn       

2024. április 15., hétfő

A Helly Hansen Heritage kollekció 140 év innovációját és designját testesíti meg

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Helly Hansen Heritage kollekció 140 év innovációját és designját testesíti meg

A Helly Hansen Heritage kollekció 140 év innovációját és designját testesíti meg

Helly Juell Hansen 1877-ben kezdett innovatív, vízálló öltözetet gyártani norvég halász társai számára. Most, 2017-ben a nevével védjegyzett márka a 140. évfordulóját ünnepli annak, hogy a hét tengert átszelő és a legmagasabb hegycsúcsokat meghódító outdoor szakembereknek, atlétáknak és lelkes amatőröknek biztosít exkluzív ruházatot és kiegészítőket. Az ebből az alkalomból születő limitáltHeritage kollekció ezért a márka olyan legjelentősebb fejlesztéseit  ötvözi, mint a Helox+, a Helly Tech®, a Propile® vagy a Lifa®.

„Az outdoor szakemberek 1877 óta választják és bíznak a Helly Hansen márkában, amelya kezdetektől innovációkkal segíti, elkápráztatja és lelkesíti a síelőket, vitorlázókat, hegymászókat és városlakókat világszerte” – mondta Tor Jenssen, a márka Urban kategóriájának igazgatója. „A Heritage kollekcióval az elmúlt évek ikonikus darabjai előtt tisztelgünk, amelyek  klasszikus stílusukkal és színeikkel a 90-es évek retro trendjeit tükrözik."

Ikonikus Helly Hansen technológiák:

·        Helox+: A Helly Hansen esőkabátok anyaga Helox+ technológiával készül, amely a korabeli lenolajjal bevont szövetek modern megfelelője – az első rugalmas vízálló szövet, amely egyben a Helly Hansen vállalat kezdetét is jelentette.

·        Propile Fleece: A Helly Hansen a 60-as években mutatta be a Propile Fleece technológiát, amely az első olyan szintetikus polárszövet, amely pillesúlyú, gyorsan száradó, mégis kivételes lélegző- és szigetelőképességgel rendelkezik. Ez az ikonikus darab eredeti fazonban és sötétkék színben tér vissza az új kollekcióban.

·        Lifa®: A Helly Hansenaz 1970-es években bemutatott fejlesztésével, a Lifa®-val tovább feszegette a technikai ruházat határait. A Lifa® aláöltözők ugyanis a lehető legmelegebb, legkényelmesebb és leggyorsabban száradó Polipropilénből készülnek, amely fejlesztésnek köszönhetően talán a világ leghatékonyabb és legikonikusabb aláöltözőivé váltak.

·        Helly Tech®: A Heritage kollekcióban található Helly Tech® Sailing Jacket az első vízálló és lélegző anyagból készült kabát mai megfelelője. Az eredetileg a 80-as évek elején bemutatott kabát célja, hogy azintenzív mozgást végző vitorlázók és sportolók számára még a legaktívabb mozgás közben is védelmet nyújtson.

A Helly Hansen Heritage kollekció darabjai exkluzívan a www.hellyhansen.comoldalon, illetve a kijelölt márkaüzletekben lesznek kaphatóak 2017 szeptemberétől.

A Helly Hansenről:

A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta is világelsőként szolgálja azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik miatt az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet legzordabb elemeivel. A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, majd az 1960-as években bemutatta az első Propile™ fleece középső réteget. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő. A Helly Hansen világelső a technikai vitorlásruhák forgalmazásában. Emellett a márka öltözeteit több mint 50 000 professzionális síelő viseli a világ száznál is több síterepén, és a hegymászók, válogatott versenyzők, olimpikonok és a kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók. Ha többet szeretne megtudni a Helly Hansen legújabb kollekcióiról, látogasson el a www.hellyhansen.com oldalra.

Különleges tortával köszöntötte a BAHART  a 90 éves CSONGOR nosztalgiahajót Előző

Különleges tortával köszöntötte a BAHART a 90 éves CSONGOR nosztalgiahajót

Már augusztus végéig egymillió utas vette igénybe idén a balatoni kompokat! Következő

Már augusztus végéig egymillió utas vette igénybe idén a balatoni kompokat!