Siófok  16.6  •  5.1 kn       

Keszthely  14.9  •  3 kn       

Balatonfüred  16.3  •  9.6 kn       

Balatonboglár  16.6  •  2.8 kn       

Orfű  15  •  8 kn       

Velencei-tó  14.5  •  4.6 kn       

Tiszafüred  12.2  •  3.4 kn       

Mályi-tó  15.7  •  2.7 kn       

2024. május 23., csütörtök

Éld át a hegyek hangulatát ajándék Helly Hansen síbelépőjével

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A Helly Hansen-címkék immár 40 síterepre biztosítanak napi belépést

Éld át a hegyek hangulatát ajándék Helly Hansen síbelépőjével

A friss hó idén is új lendületet ad a Helly Hansen Ski Free programjának. A program keretében a SkiFree címkével ellátott Helly Hansen termékek  ismét egy ingyenes napijegyet biztosítanak Európa, Kanada és az USA immár 40 síterepére. A programban résztvevő síterepek között olyan prémium terepek is találhatók, mint Aspen vagy Chamonix, a norvég Norefjell vagy a svájci Arosa Lenzerheide. Amennyiben inkább hazai terepen síelnénk, a Mátraszentistváni Síparkban is beválthatjuk címkénket, ahol a sípark mintegy hatvan alkalmazottja immáron harmadik éve  viseli a Helly Hansen síruházatait.  

”A sípályán dolgozó síoktatók és liftkezelők már két szezonban is tesztelték a legújabb Helly Hansen termékeket, amelyek tökéletesen bizonyítottak a változatos időjárási körülmények között” – hangsúlyozta Kőrösi Erika, a Mátraszentistváni Sípark marketing és értékesítési igazgatója. ”A Sípark most is várja a HH termékeket vásárló vendégeket, hogy beválthassák ingyenes napijegyüket, továbbá a 2015/16-os szezonban kimaradt Ski Free napijegyek érvényesíthetőek lesznek az idei téli szezonban is. ”

A kampány idén a síterepeket és az ott dolgozó, fáradhatatlan munkát végző hegyimentőket ünnepli, akiknek köszönhetően biztonságban élvezhetjük a síelés pillanatait. A márka teljes szezonon át tartó teljesítménye és tartóssága, kényelme  már több mint 50 000 professzionális síelő, köztük 2800 hegyimentő bizalmát élvezi.  

“Büszkék vagyunk rá, hogy idén 12 új sítereppel bővült Ski Free programunk. A résztvevő síterepek sokszínűségének köszönhetően minden vásárlónk élhet a program nyújtotta ingyenes síelési lehetőséggel.” – jegyezte meg Rajna Gabriella, a márka közép-kelet-európai értékesítési igazgatója.

A 2016-17-es őszi-téli kollekció legtöbb darabja, így a többszörös díjnyertes Elevation Shell Jacket is a SkiFree program része. Keresse a “SkiFree” címkéket a Helly Hansen termékeken a téli hónapok során!

Feel Alive Helly Hansen Előző

Feel Alive Helly Hansen

Négy embert kellett kimenteni a Balatonból Következő

Négy embert kellett kimenteni a Balatonból