Siófok  15.5  •  4.4 kn       

Keszthely  14.9  •  2 kn       

Balatonfüred  15.2  •  2.6 kn       

Balatonboglár  15.3  •  3.4 kn       

Orfű  13  •  6 kn       

Velencei-tó  15.5  •  11.9 kn       

Tiszafüred  15.9  •  9 kn       

Mályi-tó  17.9  •  1.5 kn       

2024. május 07., kedd

Holnap megnyitja kapuit a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye!

Holnap megnyitja kapuit a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye!

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a 2024-es kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz.

A 32. Budapest Boat Show-n ismét a hajózásé a főszerep Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjében, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

A hazai hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2024. február 22-25. között az Utazás+ kiállítással, a Karaván Szalonnal és az E-Bike Test&Show-val egy időben várja a hajózás szerelmeseit.

A bemutatkozó motoros és elektromos hajókínálat mellett a Budapest Boat Show-n megtekinthetők lesznek a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, kiegészítők is, illetve nagy szerepet kapnak a vízi sportok és azok eszközei, felszerelései.

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Vitorlás Akadémia közreműködésével a 2024-es kiállítás díszvendége a Vitorlázz Itthon program lesz.

A program keretében az Akadémia célja bemutatni a lehető legszélesebb körben a hazai vitorlázás, azon belül is kiemelkedően a „kishajós” vagyis jollevitorlázás nyújtotta élményt, nem utolsó sorban azokat a lehetőségeket, melyet a sportág a fiataloknak képes biztosítani.

Az Akadémia központi standján is hangsúlyozottan jelenik meg hazánk szerepe az olimpiai vitorlázás történetében. Az Akadémia kiállítása többféle irányban, többféle aktivitást vállal, egyfajta „vitorlás idővonalat” alkotva a kezdetektől a csúcsokig, emellett bemutatja az utánpótlásversenyzőket, a jövő olimpikonjait és megtekinthető lesz az olimpia vitorlástörténete, illetve kiemelkedő hazai szereplői is.

A hajózás és vízi sportok szezonnyitó rendezvénye 2024-ben a megújult Utazás kiállítással, a Karaván Szalonnal és a 2. E-bike Test&Show-al egy időben kerül megrendezésre, így azok a látogatók, akik a G pavilon bejárása után további élményekre vágynak, ugyanazzal a belépővel megtekinthetik a több, mint 50 hazai- és külföldi úti cél kínálatát és számtalan izgalmas programot felvonultató turisztikai rendezvényt, beleshetnek a lakókocsik, lakóautók és kemping felszerelések világába, valamint átélhetik az igazi e-bike élményt a 3000 m2-es tesztpályán.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, és Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete.

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a Budapest Boat Show 2024. február 22-25. között várja a hajózás és vízi sportok iránt érdeklődőket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Vásárolja meg belépőjét és vegyen részt a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényén!

Jegyvásárlás: https://boatshow.hu/latogatoknak/jegyvasarlas/

Szövetségi kapitányok előadássorozat – 4. előadás Előző

Szövetségi kapitányok előadássorozat – 4. előadás

Kék és fehér - Vitorlásbál 2024 Következő

Kék és fehér - Vitorlásbál 2024