• Kövess minket!
OneDesign Trophy

One Design Trophy

III. Osjecko Pivo LVE OD Kupa Siófokon

III. Osjecko Pivo LVE OD Kupa Siófokon

Május 19-20-án siófokon folytatódik a One Design Trophy kupasorozat. Az ODT második fordulója a III. Osjecko Pivo LVE OD Kupa lesz.

Az idén hat fordulóra bővült versenysorozaton, a Balatonon versenyző nyolc one design osztály vesz részt és a kenesei évadnyitó versenyhez hasonlóan Siófokon is a Nautic lesz a meghívott hajóosztály. A sportszakmai szempontból talán legszínvonalasabb hazai nagyhajós vitorlás versenysorozat 2012-re saját kommunikációs csatornát hozott létre, melyet az érdeklődők a www.odtrophy.hu címen érhetnek el. Az ODT szervezői ezzel is a kupasorozat versenyeit rendező klubokat kívánják segíteni.

A vitorlás telep nélkül maradt Lellei Vitorlás Egylet a tavalyi évhez hasonlóan, különböző balatoni kikötőkben rendezi versenyeit. A Balatoni Hajózási Zrt-vel kötött megállapodás értelmében 2012-ben két siófoki és egy balatonboglári LVE verseny lesz. Az első siófoki verseny, a korábban két ízben már Lellén is megrendezett OD Kupa lesz, melyet idén is a főtámogatóról elnevezve III. Osjecko Pivo LVE OD Kupának hívnak.

Mindkét versenynapon – a tervek szerint – 10 órakor kezdődik a rajteljárás, és ha az időjárás is úgy gondolja, összesen 5 futamot teljesítenek a versenyzők. A rendezvény parti helyszíne a Hotel Móló lesz.

 

Versenyprogram:

2012. május 18., péntek

14:00 hajók fogadása

18:00 - 20:00 regisztráció, nevezés, súlymérés

2012. május 19., szombat

07:30 - 08:30 regisztráció, nevezés és súlymérés

10:00 első rajt időpontja

15:00 - 18:00 Land Rover tesztvezetés

18:00 vacsora

20:30 Bajnokok Ligája döntő

2012. május 20., vasárnap

10:00 az elsőként rajtoló hajóosztály rajtja

13:00 utolsó lehetséges rajt időpontja

partra érkezést követően egy órán belül eredményhirdetés és díjkiosztó

 

Nyereményjáték és tesztvezetés

A verseny minden díjazottja a főtámogató jóvoltából olyan ajándékot kap, mellyel rész vehet az Osjecko Pivo „VAN ÚJ A HAB ALATT” elnevezésű promóciós játékában. A helyszíni értékesítés során megvásárolhatóak lesznek azok az Osjecko Pivo termékek melyekkel szintén részt lehet venni a promóciós játékban és el lehet nyerni a sörgyártó értékes ajándékait. A játék fődíja, két fő részére szóló horvát tengerparti nyaralás. A regatta autós támogatójának, a Jaguar és Land Rover márkák hazai képviseletének jóvoltából május 19-én, szombaton 15 órától tesztvezetésre lehet jelentkezni a rendezvény parti helyszínén, a Hotel Mólóban.

Versenykiírás: http://www.compassmagazin.hu/versenykiiras/iii-osjecko-pivo-lve-kupa-od-trophy-2-fordulo.html

Nyereményjáték: http://osjecko.hu/fogyasztoi_jatekszabalyzat