• Kövess minket!

Hazai

Holnap rajtol a 38.Pünkösdi Regatta

Holnap rajtol a 38.Pünkösdi Regatta

Holnap rajtol a 38.Pünkösdi Regatta

A holnapi napon végre kezdetét veszi a Balaton egyik legkedveltebb nagyhajós túraversenye, a Pünkösdi Regatta, amely június 8-10. között várja a vitorlázás rajongóit a Keszthelyi kikötőben.

A 38. alkalommal megrendezett, három napos verseny első kihívása nem más, mint a minden évben népes mezőnyt felvonultató, Balatonföldvár és Keszthely között zajló Helly Hansen Kupa. Az induló csapatok a második napon a Keszthely-Szigliget-Balatonmáriafürdő-Keszthely útvonalon, majd a harmadik futam során Keszthely-Fonyód-Ábrahámhegy között mérettetik meg magukat.

Az előrejelzések szerint remek vitorlázóidő kíséri majd a versenyzőket, a napsütés mellett remélhetőleg a szél sem hagyja őket cserben. A látogatók pedig nem csupán az izgalmas futamokat követhetik nyomon, de változatos programokon is részt vehetnek, sőt, a Helly Hansen pop-up üzletében a legnépszerűbb vitorlásdarabokat is beszerezhetik. 

A Helly Hansenről:

A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta is világelsőként szolgálja azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik miatt az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet legzordabb elemeivel. A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, majd az 1960-as években bemutatta az első Propile™ fleece középső réteget.  Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő. A Helly Hansen világelső a technikai vitorlásruhák forgalmazásában. Emellett a márka öltözeteit több mint 50 000 professzionális síelő viseli a világ száznál is több síterepén, és a hegymászók, válogatott versenyzők, olimpikonok és a kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók. Ha többet szeretne megtudni a Helly Hansen legújabb kollekcióiról, látogasson el a www.hellyhansen.com oldalra.