Siófok  15  •  6.8 kn       

Keszthely  13.9  •  4 kn       

Balatonfüred  14.6  •  7 kn       

Balatonboglár  14.6  •  6.3 kn       

Orfű  13  •  5 kn       

Velencei-tó  15  •  7.9 kn       

Tiszafüred  10  •  6 kn       

Mályi-tó  13.8  •  4 kn       

2024. május 02., csütörtök

Elkezdődött a Balaton Boat Show szervezése

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Elkezdődött a Balaton Boat Show szervezése

Elkezdődött a Balaton Boat Show szervezése

Szeptember 6 - 8. között gyűlik össze a magyar hajós piac éves ősz eleji seregszemléjére Balatonkenesén. A hajókiállításnak idén is a Kenese Marina - Port ad otthont, ahol igazi kikötői hangulat fogadja a hajózás iránt érdeklődőket. Tavaly rekordszámú látogató volt kíváncsi a vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlás, motoros és elektromos hajóra, valamint a számtalan vízi tevékenységgel kapcsolatos kiegészítőre. A kiállítás időpontja ideális: szeptember elején kaphatják a legjobb hajóvásárlási ajánlatokat a vendégek.

A szervezők már elindították a felkészülési munkákat, mivel a hajók mellett különböző érdekes programok, hajós témájú beszélgetések, vízi bemutatók és premierek is várják a látogatók. Aki kiállítóként tervez a Balaton Boat Show-n részt venni, annak érdemes kihasználni a tavaszi előjelentkezési időszakot, hiszen ilyenkor tudnak a legkedvezőbb feltételekkel jelentkezni a kiállításra. Az 10% kedvezménnyel induló előjelentkezési időszak június 30 - ig tart, de a Budapest Boat Show - val közös együttműködésnek köszönhetően azok, akik részt vettek a budapesti hajókiállításon, a Balaton Boat Show-ra +5% kedvezménnyel jelentkezhetnek április 30 - ig. Aki hajót is tervez hozni, az különösen igyekezzen, mert a kikötőben a vízi kiállítói helyek hamar betelnek!

Ne feledjük a naptárba már most beírni: szeptember 6 - 8. Kenese Marina - Port, Balaton Boat Show!

A Balaton Boat Show - ról:

Idén 24. alkalommal kerül megrendezésre Balatonkenesén a Balaton Boat Show, Magyarország második legnagyobb hajókiállítása. A balatoni hajókiállítás különlegessége, hogy itt a vízen, természetes környezetükben tekinthetők meg a hajók, sokat közülük ki is próbálhatnak a látogatók. A kiállítás szakmai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, a Hajóipari Vállalkozók Egylete és a Budapest Boat Show.

További információk:

www.balatonboatshow.hu

www.facebook.com/balatonboatshow

Földvár vár! Sparis versenyek 2019 - ben Előző

Földvár vár! Sparis versenyek 2019 - ben

Felkerültek a VVSI Kupa eredményei! Következő

Felkerültek a VVSI Kupa eredményei!