Siófok  15  •  4.3 kn       

Keszthely  10.9  •  0 kn       

Balatonfüred  14.6  •  6.1 kn       

Balatonboglár  15  •  3.3 kn       

Orfű  13  •  5 kn       

Velencei-tó  12.7  •  2.5 kn       

Tiszafüred  12.8  •  3.7 kn       

Mályi-tó  13.3  •  2.9 kn       

2024. május 05., vasárnap

Quantum Speed Cup – Ki lesz a leggyorsabb?

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Quantum Speed Cup – Ki lesz a leggyorsabb?

Quantum Speed Cup – Ki lesz a leggyorsabb?

A Pünkösdi regatta idején, június 4-én vasárnap, nem mindennapi látványban lesz része azoknak, akik a keszthelyi móló előtt járnak!

Katamaránok és Liberák látványos parádéja várja az érdeklődőket.

Idén, a Pünkösdi Regatta idején, először, hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre a QuantumSpeedCup látványos gyorsasági vitorlás futam, a keszthelyi móló előtti területen a parthoz közel.

A szervezők célja, egy izgalmas, pörgős összemérés rendezése, mely a résztvevők számára igazi kihívást jelent, a nézők számára pedig egyedülálló élményt ad, ilyen közelről látni a legmodernebb vitorlások versengését.

A tervek szerint a csapatok június 4-én 17:00 órakor, egyszerre rajtolnak a keszthelyi öbölben és egy, a szél irányának és sebességének megfelelően kihelyezett up&down pályán, 3-5 gyors kört kell majd megtenniük, a győztes pedig az lesz, aki először lépi át a célvonalat.

Hogyan követhetjük a QuantumSpeedCup-ot?

Az esemény szabad szemmel is jól látható lesz a keszthelyi nagymólóról.

Afutam a Keszthely Yacht Kikötőben lévő kivetítőn, is követhető lesz majd, ahol a közvetítést szakkommentátor teszi még érdekesebbé.

Aki vízről szeretné megnézni, annak lehetősége lesz hajójával a szervezők által kijelölt zónában horgonyozni, melyről tájékoztatást a QuantumSails Hungary Facebook oldalán és a Pünkösdi Regatta vasárnapi kormányosi értekezletén adnak majd a szervezők.

Aki személyesen nem lehet jelen az eseményen, élő videón keresztül követheti a történéseket a QuantumSails Hungary facebook oldalán!

www.facebook.com/quantumsailshungary

A gyorsasági vitorlás futam szervezői a Keszthelyi Yacht Kikötő és a QuantumSails Hungary. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy nem megfelelő időjárási körülmények esetén a QuantumSpeedCup futamát töröljék, vagy elhalasszák, melyről hivatalos tájékoztatást a Pünkösdi Regatta hirdetőfalán és aQuantumSails Hungary facebook oldalán adnak!

MET Kupa beszámolója Előző

MET Kupa beszámolója

Jól sikerült főpróba: jöhet az előadás! Következő

Jól sikerült főpróba: jöhet az előadás!