Siófok  23  •  9.9 kn       

Keszthely  24.3  •  11 kn       

Balatonfüred  22.7  •  7.8 kn       

Balatonboglár  23.7  •  9.3 kn       

Orfű  23  •  5 kn       

Velencei-tó  25.4  •  9.2 kn       

Tiszafüred  26.1  •  5.3 kn       

Mályi-tó  23.5  •  8.7 kn       

2024. május 05., vasárnap

Középpontban a tengeri vitorlázás

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

2015. február 12–15. között ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője a szakág egyik legbiztosabb rendezvénye, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Középpontban a tengeri vitorlázás

Bátran kijelenthetjük, a kiállítás életében a 2015-ös egy újabb mérföldkő lesz, hiszen a középpontba a TENGERI VITORLÁZÁS –azon belül is a VOLVO OCEAN RACE rendezvény került, melynek jegyében a kiállításon megtekinthetők lesznek eredeti VOR kellékek is. A földkerülő vitorlásverseny egy 400 négyzetméteres standon, a VOR trófea replikájával, VOR-65 emeletes ággyal, hajókormány installációval, a verseny hivatalos ruhakollekciójával és alkalomhoz illő VOR felszereltséggel bíró autók bemutatásával, képekkel, filmekkel, érdekességekkel elevenedik meg a BUDAPEST BOAT SHOW látogatói számára.

A kiemelt téma mellett, a BUDAPEST BOAT SHOW idén is külön hangsúlyt fektet a hajós világ innovációinak bemutatására, a Magyar Vitorlás Szövetségnek köszönhetően, pedig 2015-ben sem maradhat el az olimpikonok személyes élménybeszámolója, de bemutatkozik az utánpótlás is. A Közlekedési Hatóság is rendszeres résztvevője a kiállítás szakmai színpadának, ahol többek között hatósági változásokról lehet tájékozódni. A kiállításon a családos látogatók sem unatkozhatnak, hiszen csemete sarok, trapéz próba és gyermekfilmek fogadják a kiskorúakat.

További információkért látogasson el a www.boatshow.hu weboldalra, vagy kövesse facebook.com/budapestboatshow oldalunkat.

Egyidejű rendezvények:
FEHOVA - 22. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás
KARAVÁN SZALON
IV. FeHoVa-MEOE Nemzetközi Vadászkutya Kiállítás
Országos Íjász Bajnokság és Bemutató

Meghalt egy jégszörfös a Balatonon Előző

Meghalt egy jégszörfös a Balatonon

Elindult a Csóka Sails blog! Következő

Elindult a Csóka Sails blog!