• Kövess minket!

Hazai

15 db Bravo 6.0 edzőmotoros segíti a magyar vitorlás klubok munkáját

15 db Bravo 6.0 edzőmotoros segíti a magyar vitorlás klubok munkáját

15 db Bravo 6.0 edzőmotoros segíti a magyar vitorlás klubok munkáját

A BravoBoats a Magyar Vitorlás Szövetség tulajdonában álló Magyar Vitorlás Akadémia nonprofit szervezet nyílt Európai Uniós pályázata egyik nyerteseként, 15 db Bravo 6.0 motorost szállított le 2018-ban a Vitorlás Akadémia részére.

Az MVA által kiírt eszköz- és szolgáltatás-fejlesztés pályázatára, az MVSZ klubjai pályázhattak, többek között motorosokra is. A BravoBoats a pályázat egyik nyerteseként összesen 15 db Bravo 6.0 edzőmotorost szállított le, amely 9 vitorlás klubhoz került.

A BravoBoats elkötelezett támogatója a magyar vitorlás sportnak. A cég büszke arra, hogy ott lehet a hazai vitorlázás élvonalában, saját, magyar fejlesztésű, új generációs motorosaival. 2018-ban számos hazai és nemzetközi vitorlás versenyen a BravoBoats edző, rendező és jury motorosai, kísérő- és média hajói segítették a sportolókat, edzőket, sport szakembereket a sikeres szereplésben. Óriási megtiszteltetés és öröm, hogy Berecz Zsombor 2018. évi finn dingi világbajnoki címénél, a sportoló részére egyedileg épített edző hajóval, voltunk jelen. A BravoBoats motorosa segíti Berecz Zsombort a 2020-as tokiói olimpiára való felkészülésben és az olimpiai játékok során is.

Arra törekszünk, hogy hosszú távon elégedett vevőink, ügyfeleink legyenek. A hajónk átadását követően nem engedjük el vásárlóink kezét, egy átfogó szerviz csomagot dolgoztunk ki. Alap szolgáltatásunkon túl, valamint a garanciális szerviz után és az időszakos szervizek alatt is, a karbantartást minden esetben tapasztalt és szakértő csapatunk végzi el.

 

A BravoBoats-ról:

Mi a BravoBoats-nál motorosokat építünk, forgalmazunk, szervizelünk és karbantartunk. Indulás óta arra törekszünk, hogy valami újat, egyedit alkossunk, hisszük, hogy a Bravo Boats új generációs motorosa valóban a legjobb választás. A BravoBoats 2015. óta sorozatban gyártja a magyar fejlesztésű edző és kísérő motorosokat. A BravoBoats alapkoncepciót a Flaar Boats mérnökeivel közösen alakítottuk ki.  Az üvegszál/vinilészter szerkezetű hajótestet - a lehető legkönnyebb és legerősebb szerkezet elérése érdekében - vákuminjektálással építjük meg. Jelenleg két típusú hajómotor gyártó termékeit kínáljuk a 60, 70,  90 vagy 100 LE Suzuki gyártmányokat, valamint és a 60, 80 vagy 100 Lóreős YAMAHA hajómotorokat.