• Kövess minket!

Nemzetközi

Vadnai Benji futamgyőzelemmel kezdett Palma – n

Vadnai Benji futamgyőzelemmel kezdett Palma – n

Vadnai Benji futamgyőzelemmel kezdett Palma – n

Ma már több osztálynak is rendeztek futamot a 50. Iberostar Princesa Sofia Trophy – n. A mai nap legjobb híre Laser osztályban ért minket mert Vadnai Benjamin a rendezett egy futamot megnyerte a csoportjában és ezzel holtversenyben az első helyen áll az orosz Sergei Komissarov – al és a norvég Hermann Tomasgaard - al. Testvére Jonatán sajnos DNC – vel zárta a napot.

Laser Radial osztályban két futamot rendeztek. Érdi Mári egy 14 és egy 12. helyet vitorlázott, amivel jelenleg a 20 helyen áll összetettben. A mezőnyt jelenleg a dán Anne Marie Rindom vezeti a kínai Zhang Dongshuang és az amerikai Erika Reineke előtt.

A Finn mezőnyben is szintén két futamot vitorláztak, ahol Berecz Zsombor egy 8 és egy 5. helyet vitorlázott amivel a kilencedik helyről várja a folytatást. A Finn – ek között a török Alican Caynar vezet, pontazonossággal második a brit Ed Wright és harmadik az Új – Zélandi Andy Maloney. Két futam után Rio olimpiai bajnoka Giles Scott csak 11. , de azért mindemellett a második futamot ő nyerte.

470 – es osztályban is két futam volt. Gyapjasék 19 és 6. helyet vitorláztak amivel jelenleg 22. – ek. 470 – esben egyébkét a spanyol Jordi Xammar – Nicolas Rodriguez páros vezet 1,2 helyekkel.

Nacra17 – ben Virág Flóráék 24,28,28 helyeket vitorláztak eddig amivel az 56. helyről várják a folytatást.

A többi magyar érdekeltségű mezőnyben RSX, RSX női, még nem rendeztek futamot.

A verseny honlapja:

https://www.trofeoprincesasofia.org