• Kövess minket!

Nemzetközi

Opel Finn Gold Cup - Practice Race

Opel Finn Gold Cup - Practice Race

Opel Finn Gold Cup - Practice Race

Erős, néha viharos lökésekkel tarkított északias szélben került sor az Opel Finn Gold Cup mai próbafutamára, tizenöt  hajó rajtolt el, de egy kör után mindenki a kikötő felé vette az irányt. Két versenyző felborult a hátszélszakasz elején, de mindketten önerőből fel tudták állítani a hajójukat.

Az első kóstoló a Balatonból meglehetősen harciasra sikeredett, hétfőre, azaz a világbajnokság első hivatalos versenynapjára viszont valamivel gyengébb, de még mindig megbízhatóan fújó szelet jósolt a meteorológia.

A próbafutam a versenyzők mellett a rendezőség számára is jó lehetőség volt tesztelni a kommunikációt, a különféle felszereléseket, jelzőzászlókat, összhangba hozni a vízen is a nagylétszámú rendezőgárda munkáját.

Az első futamra holnap 11 órától kerül sor Balatonföldváron, ha a szél engedi, várhatóan két futam is lehet holnap.

A verseny hivatalos weboldala (nevezési listával, eredménylistákkal, rendezőségi és versenybírósági közleményekkel):www.2017finngoldcup.org

Feliratkozás a Nemzetközi Finn Osztályszövetség hírlevelére (friss információk a versenyről): http://finnclass.org/media-finn/newsletter-a-press-release

 

facebook:

Nemzetközi Finn Osztályszövetség: https://facebook.com/InternationalFinnClass   napi vágott videóösszefoglalóval

Spartacus VE: https://www.facebook.com/finngoldcup/

 

Twitter:

https://twitter.com/Finn_Class     a futamok élő közvetítésével

https://twitter.com/sparifoldvar

 

Instagram: https://www.instagram.com/finnclass