• Kövess minket!

Nemzetközi

Iker Martínez a Copa del Rey – en visszatér a GC32 Racing Tour – ba

Iker Martínez a Copa del Rey – en visszatér a GC32 Racing Tour – ba

Iker Martínez a Copa del Rey – en visszatér a GC32 Racing Tour – ba

Amióta nincs Extreme Sailing Series azóta egyre több csapat kezd el versenyezni vagy tér vissza a GC 32 Racing Tour – ba. A sorozat hasonlóan öt versenyből áll egy évben és az ESS – hez képest itt az Owner Driver kategória is elég erős.

Iker Martinez az egyik legsikeresebb spanyol vitorlázó a 38. Copa del Rey – en tér vissza majd a GC32 Racing Tour – ba a jövő héten. A sorozat idei harmadik állomása lesz majd a Mallorca – i verseny, Villasimius és a Lagos – i VB után. Martinez számára nem ismeretlen a sorozat, mert már több szezonban is vitorlázott ilyen hajóval.

A csapat neve amivel Martinez - ék versenyeznek az M&G Tressis Silicius lesz ahol a portugál Luís Brito, Fernando Rodriguez Rivero, és a korábbi 29er Világbajnok Carlos Robles és Daniel De La Pedraja lesznek majd Martinez csapattársai. A Mapfre Copa del Rey Spanyolország egyik legnagyobb és legrangosabb vitorláseseménye így nem meglepő hogy pont itt szeretne visszatérni a csapat.

A mezőny most sem lesz gyenge hiszen a GC32 Racing Tour – ból ott lesz Frank Cammas a Norauto – val, az INEOS Team UK, illetve az ESS hajók közül az Alingi, az OmanAir és a RedBull is.

 

2019 GC32 Racing Tour versenyei:

Május 22 – 26: GC32 Villasimius Cup - Villasimius, Sardinia, Italy

Június 26 - 30: GC32 World Championship - Lagos, Portugal

Július 31 – Augusztus 4: Copa del Rey MAPFRE - Palma de Mallorca, Spain

Szeptember 11 - 15: GC32 Riva Cup - Riva del Garda, Italy

November 6 - 10: TBA

 

A verseny honlapja: www.gc32racingtour.com