• Kövess minket!

Nemzetközi

German Design Award és Good Design Award díjat nyert a Helly Hansen HP Racing Midlayer vitorlás kabátja

German Design Award és Good Design Award díjat nyert a Helly Hansen HP Racing Midlayer vitorlás kabátja

German Design Award és Good Design Award díjat nyert a Helly Hansen HP Racing Midlayer vitorlás kabátja

German Design Award és Good Design Award díjat nyert a Helly Hansen HP Racing Midlayer vitorlás kabátja

A Helly Hansen két rangos nemzetközi elismeréssel, a German Design Award és a Good Design Award elnyerésével ünnepeli a 2019-es vitorlás szezon kezdetét. A nagyfokú mozgékonyságot lehetővé tevő, kényelmes HP Racing Midlayer kabátot – amelyben a Primaloft és a Helly Hansen együttműködéséből született vadiúj LifaLoft™ bélés is megjelenik –, terméktervezési kiválóságként ismerték el.

A Helly Hansen Sailing kategóriájának ügyvezető igazgatója – Øyvind Vedvik –, valamint tervezői csapata hosszú évekig tartó kutatás-fejlesztést követően egy igazi innovációval rukkoltak elő: bemutatták az új, forradalmi hőszigetelő megoldást, a LifaLoft™ bélést, amely a téli kollekciót követően a sailing kategóriában is visszaköszön. A kisebb tömegű, könnyebb súlyú bélés a megnövelt számú mikroszkopikus légzsebeknek köszönhetően – amelyek magukba zárják és megőrzik a hőt – melegebben tartja viselőjét. A speciális bélés mellett a kabát külsejét szélálló, légáteresztő és gyorsan száradó Helly Tech® szövet borítja. A technikai részletekkel felszerelt, sokoldalú és kényelmes HP Racing Midlayer kabát így  ideális viseletet nyújt a vitorlás csapatok, illetve az autentikus tengeri stílust kedvelő, kalandvágyó emberek számára.

Ami a nyertesek kiválasztását illeti, a German Design Award minden évben magasra teszi a lécet, az üzleti, oktatási, tudományos és design területek szakértőiből álló zsűribizottság ugyanis kizárólag olyan termékeket és megoldásokat díjaz, amelyek több szempontból kiemelkedőnek számítanak a maguk területén. Az 5400 nevezés közül kiválasztott HP Racing Midlayer kabát főként rugalmas, tartós szerkezetével és környezetbarát kialakításával érdemelte ki a győzelmet, azonban emellett egy másik rangos díjat is elnyert. Az 1950-ben, Chicago-ban alapított The Chicago Athenaeum Good Design Award az egyik legmagasabb presztízsű terméktervezési verseny, amelynek során a Helly Hansen innovatív vitorlás kabátja rekord számú, világszerte 47 országból érkezett nevezés közül került ki nyertesként.

"A tervezői csapattal együtt nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük ezt a két rangos nemzetközi díjat.” – nyilatkozta Vedvik. „Ezek a kitüntetések egyaránt bizonyítják, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy a Helly Hansen elkötelezett az olyan professzionális szintű felszerelések készítése mellett, amelyek nem csupán megfelelő védelmet nyújtanak viselőjüknek, hanem egyúttal lehetővé teszik számukra, hogy úgy érezhessék, igazán élnek. A kabát hosszú évek munkájának eredménye, amelynek fejlesztésében a világ legelismertebb vitorlázói is közreműködtek, mint például Thomas Coville.”

A férfi és női változatban egyaránt elérhető HP Racing Midlayer kabát megvásárolható az üzletekben, illetve online a www.hellyhansen.com oldalon.

 

HP Racing Midlayer Jacket

  • Helly Tech® Performance szerkezet
  • Vízálló, szélálló és légáteresztő
  • LIFALOFT™ bélés
  • Teljesen rugalmas kialakítás
  • Polartec® polár gallér a maximális kényelem érdekében
  • Teljesen zárt varrás
  • Tartós Vízlepergető Képesség (DWR)
  • Kézmelegítő zsebek
  • Állítható kabátujjvégek

 

A Helly Hansenről

A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével.

A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, 140 évvel ezelőtt, amelyet az 1960-as években az első Propile™ fleece középső réteg követett. Az 1970-es években bemutatta az első LIFA® Stay Dry technológiával készült technikai aláöltözetet, napjainkban pedig a díjnyertes H2Flow hőmérséklet-szabályozó technológiával rukkolt elő.

A Helly Hansen vezető a technikai vitorlásruhák és síöltözetek forgalmazásában, éppúgy, mint a prémium munkaruházat terén.  A márka síöltözeteit a világ kétszáznál is több síterepén dolgozó több mint 55 000 hivatásos szakember viseli, illetve válogatott versenyzők, olimpikonok, hegymászók és kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók. Ha többet szeretne megtudni a Helly Hansen legújabb kollekcióiról, látogasson el a www.hellyhansen.com oldalra.