• Kövess minket!

Hazai

XVI. SeaPromo Regatta - Nemcsak az útvonal, a díjak is megvannak már

XVI. SeaPromo Regatta - Nemcsak az útvonal, a díjak is megvannak már

XVI. SeaPromo Regatta - Nemcsak az útvonal, a díjak is megvannak már

Korábbi cikkeinkben már beszámoltunk az idei XVI. SeaPromo Regatta időpontjáról és útvonaláról is. (http://www.compassmagazin.hu/hazai/iden-szeptember-22-29-kozott-rendezik-meg-a-xvi-seapromo-regattat-4112/http://www.compassmagazin.hu/hazai/kialakult-a-xvi-seapromo-regatta-utvonal-tervezete-4150/ ) A remek szervezés és a jó hangulat mellett, már azt is tudjuk miért érdemes még ősszel lemenni az Adriára versenyezni a SeaPromo Regattára, hiszen már ismertek a verseny dobogósainak díjai is.

 

Kedves Barátaink, Vitorlázó Társaink, Támogatóink, Érdeklődők!

Szeretnénk tájékoztatást adni a XVI. Seapromo Regatta összetett dobogós (I.-III.) díjairól.

Az összetett győztes a balatonfüredi EL YACHT Kft. által felajánlott charter hetet kapja az egyik vitorlásukon (www.elyacht.hu).  Az El Yacht Kft balatoni charter flottáját  többek között, ELAN 310 vitorlás hajók, valamint WIA 265, WIA 330 és WIA 345 típusú elektromos motoros yachtok alkotják.

Az összetett II. helyezett csapat a NAUTICA ajándékait viheti majd haza az őszi díjkiosztó záró buliról.

 

Az összetett III. helyezett csapat a zsámbéki Szépia Bio & Art Hotel – www.szepiahotel.hu - egyéjszakás voucherét kapja.

 

Az Etyek-Budai borvidék szívében, családias hangulattal vár benneteket a négycsillagos Szépia Bio & Art Hotel**** Zsámbékon. 38 db kétágyas szobával, 6 konferencia teremmel, wellness részleggel, kitűnő magyaros konyhával állnak Vendégeik rendelkezésére.  A szálloda széleskörű programlehetőséget nyújt a vidéki nyugalmat kedvelő, aktív kikapcsolódást szerető vendégek számára. A sport szerelmesei bowlingozhatnak, squasholhatnak a hotel fitnesz részlegében vagy teniszezhetnek, kerékpározhatnak, lovagolhatnak, túrázhatnak a friss levegőn. A gasztronómiát előnyben részesítő vendégek számára igazi kuriózumot nyújtanak a borvidék hangulatos pincészetei, díjnyertes borai és magyaros ízekben gazdag vidéki fogadói.

Támogatóinknak nagyon köszönjük az értékes díjakat, mezőnyünknek, és az érdeklődőknek, pedig hatékony csapatépítést és jó szelet kívánunk.

A SeaPromo csapata

http://www.seapromo.hu