• Kövess minket!

Hazai

XIV. Dér Kupa user manual (covid19)!

XIV. Dér Kupa user manual (covid19)!

XIV. Dér Kupa user manual (covid19)!

Kedves versenyzők, a Dér Kupa résztvevőinek egészségbiztonsága érdekében a regatta szervezői az alábbi kérésekkel, tájékoztatással fordulnak hozzátok.

 

1.       A versennyel kapcsolatos közleményeket a XIV. Dér Kupa Facebook eseményoldalon tesszük közzé.

 

2.       A rendezvénykikötő területén gépkocsi parkolási lehetőség nincs.

 

3.       A rendezvénykikötő teljes területén (a szabadban is) kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata. Kérjük, hogy tartsátok a szociális távolságot. Javasoljuk, hogy a hajón is használjatok maszkot.

 

4.       A versenynek idén nem lesz semmilyen parti programja, kivéve az eredményhirdetést, az alábbi korlátozásokkal.

 

5.       A XIV. Dér Kupának idén nincs a klasszikus értelembe vett, látogatható versenyirodája, így azt a helyszínen ne keressétek. A versenyre csak online lehet nevezni a VIHAR rendszeren keresztül.

 

6.       Az esetleges óvások beadását követően, személyes meghallgatásokra nem kerül sor, a tanuk is írásban nyilatkoznak, a versenybíróság az iratokból dönt, határozatát online teszi közzé.

 

7.       Az eredményhirdetés 16 órakor lesz a Balatonfői Yacht Clubban, szabadtéren. Az eredményhirdetésen minden díjazott csapatból csak egy fő vehet részt. Az eredményhirdetés teljes időtartama alatt kötelező a maszk használata. Az eredményhirdetés alkalmával kérjük mellőzni a személyes kontaktussal járó gratulációkat.

 

8.       Az eredményhirdetés gyakorlata: a szervező felolvassa a díjazott hajó nevét, a csapat képviselője az asztalra készített díjat felveszi és feláll a dobogó megfelelő fokára. Amikor mindhárom díjazott elfoglalja a helyét a dobogón, fotó készül, majd jön a következő hajóosztály és ez így megy, ameddig a díjak el nem fogynak.

 

9.       Infóvonal: +36209382878

 

Kérjük a fentieket szem előtt tartani, elfogadni és betartani.