• Kövess minket!

Hazai

Végleges az idei versenynaptár

Végleges az idei versenynaptár

Végleges az idei versenynaptár

A szövetség elnöksége legutóbbi ülésén véglegesítette és jóváhagyta a 2019-re érvényes versenynaptárat. Idén összesen 185 bejelentett versenyt rendeznek a magyar vitorlássportban.

Végleges az idei versenynaptár, a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSz) elnöksége legutóbbi ülésén elfogadta a 2019-es évre vonatkozó versenyzési menetrendet. A www.hunsail.hu oldalon publikált versenynaptár összesen 185 versenyt, 46 szabadidős regattát, 56 ranglistaversenyt és 17 bajnokságot tartalmaz. Ezek közül 128 pályaverseny, 46 túraverseny, illetve 12 kombinált túra-pálya verseny.

Az osztályok bejelentették bajnoksági időpontjaikat is, 22 osztály kikért bajnokságot rendez, két osztály a flottabajnokság mellett döntött és 12 osztály számára az MVSz rendezi majd meg az országos bajnokságot. A VIHAR rendszerben rögzített versenynaptárat a szövetség weboldalán itt lehet elérni.

A szövetség oldalán közzétett versenynaptárban többféle módon is lehet szűrni, ha valakit például egy klub versenyei érdekelnek, vagy egy kiválasztott hajóosztály versenyeit szeretné látni, illetve egy-egy időszakra (hónapra), de konkrét versenyre (a név alapján)  is lehet szűrni. A honlap nyitó oldalán és minden aloldalon a jobb felső sarokban megjelenő versenynaptárra klikkelve feljön a versenynaptár nyitóoldala. Itt nyílik lehetőség arra, hogy - ha nincs rá igény - ne kelljen végigböngészni mind a 185 versenyt információk után kutatva, hanem csak azt mutassa a rendszer, amire kíváncsiak vagyunk. Meg lehet tehát határozni a szűrési feltételeket akár hajóosztályra, rendező klubra, a versenyek besorolására (kategóriára és típusra) vonatkozóan.

Az MVSZ honlapján található versenynaptár a VIHAR-rendszerrel összekapcsolt, így a rendszerben rögzített versenyről minden fontos információhoz könnyedén hozzá lehet jutni.