• Kövess minket!

Hazai

Újdonságok a Budapest Boat Show-n!

Újdonságok a Budapest Boat Show-n!

Újdonságok a Budapest Boat Show-n!

Idén a tavalyival azonos időben, február 22-25. között várja a hajósokat az ország legnagyobb hajós és vízi sport kiállítása a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A Budapest Boat Show idén a szokásosnál is több újdonsággal várja a látogatókat, hiszen a hagyományosan megszervezett Újdonság Pályázat díjazottjai mellett két országos hajópremier is helyet kap a rendezvényen, ugyanis itt rántják le a leplet a Bavaria 10 méteres elektromos hajójáról, de itt láthatjuk Magyarországon először a Hun-Yachts Kft. 6 méteres motoros hajóját is, mely szintén a kiállításon mutatkozik be.

Vitorlás, motoros és elektromos hajókból egyébként 2018-ban sem lesz hiány, a korábbi évekhez hasonlóan mintegy 100 különböző modell kerül kiállításra. A hagyományos darabok mellett olyan különlegességek is helyet kapnak, mint az összecsukható hajó, vagy a jet ski meghajtású motorcsónak, melyből a jet ski-vel akár önállóan is közlekedhetünk. Természetesen mindemellett a Budapest Boat Show-n megtalálható lesz minden felszerelés, ruházat és hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatás, de vízi sportok termékeiből sem lesz hiány.

A látogatókat szakmai és nagyközönség programok is várják mind a kiállítás Programszigetén, mind pedig a GENERALI Kikötő színpadon, de újra felállításra kerül a 40m2-es Bemutató Medence is, mely szintén több bemutatónak lesz a helyszíne.

Amikor kilátogatunk a Budapest Boat Show-ra, érdemes magunknál tartani hajóvezetői engedélyünket, mellyel a kiállítás mindegyik napján a lehető legkedvezményesebb jegyet válthatjuk meg. Ez alól az első nap a kivétel, hiszen az Exkluzív Napnak elnevezett nyitónapon a kiállítás egy különleges, a parkolást is tartalmazó belépővel látogatható. Ezen a napon csak a Budapest Boat Show tart nyitva, így kizárólag a hajósoké lesz a pavilon, így javasolt ekkorra időzíteni az üzleti megbeszéléseket.

A kiállításra természetesen online elővételes jegy is váltható a http://boatshow.hu/hu/jegyvasarlas oldalon, mellyel elkerülhető a sorban állás, de ugyanitt találhatunk részletes információkat a kiállításról is.

A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, autós partnere az Audi.