• Kövess minket!

Hazai

TRAMONTANA-SENNEBOGEN Kupa 2017 – Már csak néhány nap!

TRAMONTANA-SENNEBOGEN Kupa 2017 – Már csak néhány nap!

TRAMONTANA-SENNEBOGEN Kupa 2017 – Már csak néhány nap!

E hét szombaton 10 órakor lesz a 2017 évi Tramontana-Sennebogen Kupa rajtja.

A verseny névadója a Sennebogen cégcsoport, amely már hosszú évek óta működik együtt a Tramontana-val. A szervezők mintegy 50-60 egységet várnak a regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek a gyönyörűen felújított és kibővített Hajógyári Kikötő ad otthont.

Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, a Sudár Sport Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben.

A verseny további támogatója csopaki Szent Donát pince és Márga Bisztró, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontána-ról elnevezett cuvée is.

Idei évben tovább bővül a nyeremények listája és az érmeken kívül az abszolút első 3 helyezett a Volvo Ivanics jóvoltából számíthat néhány meglepetésre valamint élvezheti a prémium autók kényelmét és biztonságát egy hétvégén keresztül.

Program:

2017. június 16. péntek

Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.

2017. június 17. szombat

Reggel 8 - 8:30 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.

Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)

Délután 6-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

További információk és versenykiírás a tramontana.hu weboldalon

Előnevezés e-mailben is lehetséges a tramontana@tramontana.hu címen valamint a VIHAR rendszerben, a nevezési díj kiegyenlíthető előzetes átutalással a Tramontana Yacht Club Egyesület OTP Banknál vezetett 11748083-20023711 számlára történő utalással is.

A VIHAR rendszerben csütörtök 18:00-ig nevezett hajók számára a versenypólóból a megadott méreteket biztosítjuk!

 

A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!

 

További érdekessége a versenynek, hogy itt kerül tesztelésre a Naubit rendszere, mely a tervek szerint a Kékszalag alatt is biztosítani fogja hajók nyomon követhetőségét.

 

Kiemelt támogató a Hajógyári Kikötő

További támogatók: NEA, Grand Canyon Pub, Pipers Communication.Volvo Ivanics

Szakmai partner: Magyar Vitorlás Szövetség