• Kövess minket!

Hazai

Tompos Kátya és Hrutka Róbert a IX. Bor-schola Vitorlás Túra fedélzetén!

Tompos Kátya és Hrutka Róbert a IX. Bor-schola Vitorlás Túra fedélzetén!

IX. BOR-SCHOLA VITORLÁS TÚRA, az adriai szigetvilágban

Tompos Kátya és Hrutka Róbert a IX. Bor-schola Vitorlás Túra fedélzetén!

Tompos Kátya - az év színésznője - és Hrutka Robi - az év zeneszerzője - koncertjei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ők zenélnek majd nekünk élőben minden este a borkóstolós vacsorák után! Mini koncertjeik alatt, aki szeretne táncra is perdülhet... de a nagy buli csak utána kezdődik, amikor a DJ átveszi a főszerepet és hajnalig húzza a talpalávalót.

Gondtalan vitorlázás és kulináris élvezetek – nem csak vitorlázóknak – mert Horvátországot vízről is látni kell!

A IX. Bor-schola Vitorlás Túra egy olyan társasági vitorlás esemény, ahol hasonló érdeklődésű emberek körében a résztvevők többet kapnak egy átlagos nyaralásnál, egy átlagos nyaralás árán. Felhőtlen vitorlázás naponta újabb helyszínen; kulináris élvezetek és borkóstolók elismert borászok tolmácsolásában; ismerkedési lehetőség az esti programok közben. Vitorlázó tudás nem szükséges, mert a szervezők minden hajóra tengeri tapasztalattal, helyi ismerettel rendelkező magyar kapitányt biztosítanak.

RÖVIDEN A TÚRÁRÓL

Idén a Kornátok felé vesszük az irányt! A Kornatok-szigetcsoport 152 szigetet, szigetecskét és sziklazátonyt foglal magában, amely már önmagában is lenyűgöző látványt nyújt, mindezt vitorlázás közben átélni, egy teljesen új élmény. Végighajózunk a Kornátok monumentális sziklafalai mentén, ellátogatunk Dalmácia egyik ékszerdobozának is nevezett kedves városkába, Saliba, ahol a hangulatos főtéren kötünk ki a hajókkal. A Kornatok egyik legszebb lakatlan szigetén Ravni Zakanon kipróbáljuk a régió egyik legjobbnak tartott éttermét, az  utolsó éjszakát pedig egy vadromantikus szigeten töltjük. Mindezt kitűnő borászok társaságában, professzionális masszőrrel, a mediterrán nap és kifújt tengeri szél kényeztetésében. Értékes nyereményekért ismét megrendezzük a méltán népszerű „pasta-csatát”. 

 

Időpont:         2018. május 29. -  június 2.

Útvonal:         Murter – Ravni Zakan – Sali – Zminjak - Murter

Fővédnök:     Dr. Csizmadia András, gasztro-filozófus

Borászok:    Polgár Zoltán (Villány), Gál Tibor (Eger), Lisicza Sándor (Pécs) további 3 borász szervezés alatt

 

Részletes információ a csatolt fájlban olvasható:

http://compassmagazin.hu/images/2018.02/IX.BorscholaVitorlasTura.pdf