• Kövess minket!

Hazai

Lellén folytatódik!

Lellén folytatódik!

Balatonlellén folytatódik a Bahart Regatta idei sorozata a negyedik fordulóval. A lellei futamok mindig nagyon népszerűek, hiszen a nyári szabadságok időszakában, a Balaton centrumában, hálás dolog versenyt rendezni.

A negyedik fordulóra kialakultak az erőviszonyok, a Lábad-X nagyon vezet – 9 ponttal a 23 pontos Fortély előtt – a yardstick I-ben, de még az ő helyezésük sem bombabiztos, a további dobogós helyek pedig nagy szórásban változhatnak. Lőtávolban van a Bóbita és a Helena is. Yardstick II-ben sokkal szorosabb az állás, a Triton 9 ponttal vezet a 10 pontos St. Esther előtt és még a 28 pontos Onix is okozhat meglepetést. Yardstick III-ban holtverseny van az élen a 32-32 pontos Penny és Vagány között. Őket 43 ponttal a Szökevény követi.

Az első három fordulóban közel 200 nevezés történt a Bahart Regatta sorozatban, szinte biztos, hogy a lellei fordulóval ez a szám növekedni fog és mind a három előnyszám értékelési csoportban nő a versenyzők száma. A lellei túrafutam, a Szemes – Révfülöp – Boglár háromszögben lesz, míg a vasárnapi pályafutam a szokásos up & down pályán, a Balatonlelle előtti vízterületen.

A negyedik fordulóra nevezni a http://www.bahartregatta.hu/Nevezes a versenysorozat hivatalos oldalán lehet, ahol a http://www.bahartregatta.hu/Versenykiiras kiírás és a versenyutasítás is elérhető.