• Kövess minket!

Hazai

Jövő héten nyit a Budapest Boat Show

Jövő héten nyit a Budapest Boat Show

Jövő héten nyit a Budapest Boat Show

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2019-ben új társrendezvénnyel, az Utazás kiállítással egy időben vonultatja fel újra a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piac teljes kínálatát, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

ÚJDONSÁG PÁLYÁZAT

A Budapest Boat Show minden évben meghirdeti Újdonság Pályázatát, hogy a hajózás szerelmesei egy helyen és egy időben találkozhassanak a legújabb trendekkel és innovációkkal.

A pályázat nyertes termékei mind megtekinthetők élőben a Budapest Boat Show - n! Bővebb információ és jegyvásárlás: http://boatshow.hu/

 

HELYEZETTEK

HAJÓ KATEGÓRIA - I. helyezett

NARKE Jet Kft.: NARKE the electrojet

A Narke egy magyar sikertörténet: nemzetközi szinten is egyedülálló, teljesen elektromos hajtású, környezetbarát vízi jármű olyan felhasználók részére, akik egyszerre intenzív és egyben természetközeli élményt szeretnének.

HAJÓ KATEGÓRIA - II. helyezett

RS Sailing Hungary Kft.: RS21 OD Racing vitorlás hajó

Az RS21 válasz a jövő kihívásaira: egyszerű, gyors, könnyen kezelhető osztályt jelent a vitorlázásban, mely alkalmas daysailor vitorlázásra, és klub versenyek rendezésére is one design hajókkal. Ez utóbbinak alapvető kihívásait úgy elegyíti, hogy a legmodernebb anyagok és formavilág, a költségek és a praktikum nem szenved csorbát.

HAJÓ KATEGÓRIA - III. helyezett

Amper Yacht Kft.: Q-Yachts Q30 elektromos hajó

A Q30-ban ötvöződik a XX. század közepének klasszikus motorcsónakjainak elegáns vonalvezetése és a modern letisztult minimalista design, ami az elegáns megjelenésen kívül könnyű és átlátható kezelhetőséget biztosít, mindezt a legszigorúbb környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva.

 

HAJÓ KATEGÓRIA - LEGJOBB HAZAI FEJLESZTÉS KÜLÖNDÍJ

Hungarian Silence Sailing Team: Hungexpo - Hungarian Silence verseny trimarán

A karbon technológiával megalkotott könnyű, foileres trimarán teljes karbon szerkezetével és egyedi műszaki megoldásaival felveszi a verseny a világ élvonalába tartozó sporthajókkal.

 

HAJÓ KATEGÓRIA - LEGZÖLDEBB TERMÉK KÜLÖNDÍJ

Hun-Yachts Kft.: Corsiva 500 Tender

A Corsiva 500 Tender Open egy minden célra tökéletes motorcsónak, mely egyszerre ötvözi a modern és a holland klasszikus design-t, a partmenti és a csatorna hajózás szellemiségét.

HAJÓZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TERMÉK KATEGÓRIA - I. helyezett

Arteries Studio Kft.: AIRMONIQ – intelligens vitorlás műszercsalád mesterséges intelligenciával

Az AIRMONIQ intelligens, valós idejű adatfeldolgozó és megjelenítő fedélzeti műszercsalád mesterséges intelligencia segítségével készít hiteles, az aktuális körülményeket - a széladatokon kívül a hullámzás mértékét és relatív irányát is - figyelembe vevő polar diagramokat, minden egyes hajóbeállításhoz kereshetően.

HAJÓZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TERMÉK KATEGÓRIA - II. helyezett

YC24 Média Kft.: Online real time hajókereső és -foglaló rendszer

A YachtClub24.com rendszere egy adott terület összes elérhető vitorlás vagy motoros hajóját mutatja valós időben, és lehetővé teszi ezek lefoglalását a nap 24 órájában, akár mobiltelefonról is. Ezen felül automatikusan továbbítja az ügyfelek felé a hajókat bérbe adó cégek által indított kedvezményeket és akciókat, a regisztrált ügyfelek számára pedig plusz kedvezményt biztosít.

HAJÓZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TERMÉK KATEGÓRIA - III. helyezett

Enterprise Communications Magyarország Kft.: Enterprise Smart PowerPack - lítium akkumulátor

A Smart Power Pack jelentősége abban áll, hogy az energiatároló és a biztonságos felhasználáshoz szükséges valamennyi elektronikai elem egy dobozban, integrálva áll rendelkezésre. Az egységek úgy kerültek kialakításra, hogy „építőkockaként” összekapcsolhatók, így összeállítható akár egy egyedi célú optimalizált akkumulátor, vagy több blokk összekapcsolásával kialakítható egy összetettebb rendszer is.