• Kövess minket!

Hazai

Jön a harmadik felvonás! BAHART Regatta 2019

Jön a harmadik felvonás! BAHART Regatta 2019

Jön a harmadik felvonás! BAHART Regatta 2019

Balatonszemesen folytatódik a Bahart Regatta július 6-án, a harmadik túrafutammal. Teljesen nyílt a küzdelem, még bárki odaérhet a kupasorozat valamelyik dobogós helyére.

Két gyengeszeles és lutri elemeket is magában hordozó futam után remény van egy stabil körülmények között rendezett kupafordulóra. Balatonszemes népszerű, kedvelt kikötője a hajózási társaságnak, ide mindig szívesen érkeznek a résztvevők. Most is nagy létszámú mezőnyre lehet számítani mind a három előnyszám értékelési csoportban. A megszokott rendben 10 órakor rajtol a túrafutam Balatonszemes előtti vízterületről. Online nevezni már lehet a bahartregatta.hu oldalon.

A Balaton legnagyobb kupasorozata idén sem hagyja izgalmak nélkül a vitorlázókat. Szemesen is két lehetséges pályát hirdetnek a szervezők, melyből a meteo adatok ismeretében választják ki az alkalmasabbat, amit zászlójelzéssel jeleznek a rajteljárás során. A parti programok, szintén a megszokott rendben várják a résztvevőket és úgy tűnik most az időjárásra sem panaszkodhatunk.

 

Találkozunk Balatonszemesen!