• Kövess minket!

Hazai

Értékes díjak és könnyed vízparti programok a Mihálkovics Kupa – Jeep Renegade Nagydíjon

Értékes díjak és könnyed vízparti programok a Mihálkovics Kupa – Jeep Renegade Nagydíjon

Értékes díjak és könnyed vízparti programok a Mihálkovics Kupa – Jeep Renegade Nagydíjon

A verseny hagyományaihoz illő komoly díjazás, szórakoztató programok, illetve meglepetések várják idén is a május 25 - 26. között megrendezendő 52. Mihálkovics Kupa – Jeep RENEGADE Nagydíj résztvevőit. Már megkezdődött az előnevezés a Magyar Vitorlás Szövetség VIHAR rendszerében. Ápolni a hagyományokat, mégis haladni a korral és a Balaton egyik legjobb vitorlásversenyét megrendezni – ez volt a szervezők célja, amikor tavaly új kezekbe került a Mihálkovics Emlékverseny. A regatta új gazdáinak sikeres bemutatkozását követően természetesen idén is megrendezik az 52. Mihálkovics Kupa – Jeep RENEGADE Nagydíjat május utolsó hétvégéjén, Balatonföldvár központtal. Névadó partnerként idén is az FCA Central and Eastern Europe Kft. - t sikerült megnyerni, amely a Jeep márkán keresztül kívánja hangsúlyozni a sportág iránti elkötelezettségét.

„Idén is örömmel álltam neki csapatommal a verseny szervezésének. Bárhol találkozom versenyzőkkel, mindenkitől azt hallom, hogy milyen jó volt a tavalyi és mennyire várják az idei versenyt. Ezért érdemes csinálni!” – mondja Horváth Péter, a Mihálkovics Kupa főszervezője. „Továbbra is a fejlődés a célunk, valamint az, hogy egy olyan versenyt rendezzünk, amelyen nemcsak a vízen, de a parton is színvonalas programok várják a versenyzőket és családjaikat.” Előzetes visszajelzések alapján több mint 100 hajó nevezésére számítanak a rendezők.

A vitorlázás technikai csúcsát jelentő katamarános csapatok a Mihálkovics Speed Race - en mérhetik össze tudásukat a stílszerűen karbonból készült vándorkupáért. További nyolc ranglistaversenyes hajóosztály győztesei értékes Zsolnay trófeákkal térhetnek haza. A regatta új vándorkupáját, a kézzel festett vázát szintén a világhírű pécsi porcelánmanufaktúra ajánlotta fel. A verseny ideje alatt ismét remek vízparti programok – szombaton Jeep tesztvezetés, zenés est és vacsora, majd vasárnap svédasztalos reggeli – várják a vitorlázókat és családtagjaikat a balatonföldvári kikötőben. Már elindult az előnevezés az 52. Mihálkovics Kupa – Jeep RENEGADE Nagydíjra, amit a Magyar Vitorlás Szövetség VIHAR rendszerében lehet megtenni. A helyszíni nevezések leadására a rajt előtti napon, május 24-én lesz lehetőség Balatonföldváron és Balatonfüreden.

A nevezési feltételeket a versenykiírásban találhatják meg az érdeklődők.

További információk:

www.mihalkovicskupa.hu

facebook.com/mihalkovicskupa

info@mihalkovicskupa.hu