• Kövess minket!

Egyéb

Újra teljes körű Dufour képviselet nyílt Magyarországon!

Újra teljes körű Dufour képviselet nyílt Magyarországon!

2014 nyarától hosszú idő után ismét teljes körű kereskedelmi, szerviz- és garancia hálózattal rendelkezik Magyarországon a világhírű presztízsmárka, a DUFOUR. Több éves bizonytalanság után a DFR Yachting Kft. látja el a francia hajógyár hazai képviseletét

Az elmúlt csaknem egy évtizedben hatalmas változások történtek a La Rochelle-i székhelyű DUFOUR-nál mind a tervezés, a gyártási technológia mind a design területén. A modellkínálat teljes mértékben lecserélődött, Grand'Large márkanév alatt egy a cég tradíciójának megfelelő, a legújabb hajóépítési trendeket mindenben követő hajócsalád lépett a piacra, amelynél

  • kizárólag minőségi anyagokat alkalmaznak,
  • a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával a hajók teljesítményére és komfortjára fókuszálnak, emellett
  •  vitorlásaik külső- és belső megjelenésén az olasz Felci tervezőcsapata dolgozik.

A Grand'Large hajócsalád neve hűen kifejezi e vitorlások valós személyiségét, amelyek akár több napos túrák esetén is kényelmes, biztonságos és sportos életteret biztosítanak tulajdonosaiknak. A kajüt tervezésekor minden esetben szempont volt a kényelem, a lehetős legnagyobb állómagasság és a legapróbb terek kényelmes, kompakt kihasználása, anélkül, hogy a hajók fedélzete a sportos vitorlázás élményéből bármit is elveszített volna. Az új Grand'Large 310, és a 2014-es párizsi Boat Show-n bemutatásra kerülő 2 új modell a Grand’Large 350 és 382, összesen több, mint tízféle különböző belső elrendezéssel ajánlanak kompromisszumoktól mentes alternatívát minden vitorlázónak.

A hazai piacon működő DFR Yachting Kft. elsődleges célja, hogy mint hivatalos márkaképviselet, hazánkban is népszerűsítse a Grand’Large és a Performance hajócsaládok modelljeit. A vállalkozás tulajdonosai régóta elkötelezettek a márka iránt és gyakorlott vitorlázóként már testközelből is megismerhették a Grand'Large hajócsalád tavi és tengeri használatának előnyeit. A család egyik, Balatonra is ideális tulajdonságokkal  felszerelt modelljének, a Grand’Large 310 hazai premierjére a 2014. szeptember 5-7 között, a Kenese Marina Portban megrendezésre kerülő hajókiállítás keretein belül kerül sor.

A DFR Yachting természetesen nemcsak új, hanem használt hajó értékesítéssel hanem – nem csak DUFOUR tulajdonosok számára elérhető - szervizeléssel, karbantartással is foglalkozik. A cég nagy hangsúlyt fektet szolgáltatásai minőségére, hiszen valamennyi munkatársa rendszeresen részt vesz a DUFOUR gyár által szervezett tréningeken, továbbképzéseken, így biztosítva naprakész felkészültségüket és ismereteiket.

A DFR Yachting szolgáltatásairól bővebb információt elérhető a cég weboldalán, a www.dufour-magyarorszag.hu címen.